Just another WordPress.com site

Jobb&tårar

Hade mycket att göra på jobbet, det är den veckan i månaden jag har som mest på mitt bord. Det beror på att mina kollegor aldrig kan lämna in det de ska i tid. Senast på senaste mötet vi hade tog vår VD upp det ständiga problemet. Själv har jag gett upp för länge sen. Det är aldrig någon som skärper sig. I så fall gör de det en kort tid, sen är det likadant igen. Bara för mig att kavla upp armarna och jobba mer effektivt den här veckan. Efter fyra år är jag ganska van. Men jag  var grymt irriterad på två manliga kollegor idag som kan ha en sån j-a attityd ibland. Usch.

Efter jobbet simmade jag. Och bastade. Det var skönt. Men hela dagen hade jag stångat bort ångesten så gott jag kunde. Och sorgen. Så i bilen efter simningen brast det. Om ni visste hur mycket jag saknar min fd sambo. Om ni bara visste. Det finns ingenting jag kan göra. Bara uthärda. Jag ringde min psykolog. Hans mobil var avstängd. Jag lämnade inget meddelande, försynt som jag är. Efter kanske en kvart ringde han. Helt underbar människa. Då hade han ändå sett att jag ringt. Jag storgrät. Vi pratade fram tills han skulle in på nästa session. Jag torkade mina tårar, bet ihop och gick upp till min lägenhet. Sonen hade en kompis hemma. Jag mådde lite bättre och lagade mat. Det blev en trevlig middag med dem.

Om jag kunde trolla så skulle jag se till att min fd sambo kom hem ikväll. Att han hade med sig sina saker och flyttade hem igen. Jag skulle sätta på mig min förlovningsring och vi skulle krama om varandra. Allt skulle vara glömt. Det är bara en sak som inte stämmer med den bilden. Det kommer aldrig ske…

Annonser

Kommentarer till: "Jobb&tårar" (16)

 1. Det gör mig ont att du fortfarande känner det så….kram

 2. Åhh, älskade vän… Så himla jobbigt du har det… Så väl jag förstår hur du känner dig…Kramar till dig

 3. Trevligt iallafall att du och din son och hans kompis hade en trevlig middag.Känner med dig, jobbigt att längta så efter ett ex.Önskar dig en skön kväll och en god natt. Ha det så gott du kan!

  • Ja, alla min sons vänner är jätte trevliga, det är tur att han har bra kompisar, sånt är viktigt.Jätte jobbigt att längta efter någon man inte ens får prata med. Jag får låta tiden gå bara…Ha en god kväll och natt du också.

 4. Även jag vet hur det är att längta efter något man aldrig kommer att få… Jag lider verkligen med dig, hoppas du förmår ta hand om dig själv mitt i all sorg. Det är svårt sånt här! Många kramar till dig.

  • Jag försöker ta hand om mig mitt i allt det svåra. Egentligen vill jag bara dra ett täcke över huvudet och sova i ett år eller nåt…Många kramar tillbaka

 5. En dag i framtiden när du ser tillbaka på det här så kommer du att vara glad att det blev som det blev, jag menar vem vill bli behandlad så här av den man älskar.. Du är värd så mycket bättre! Och kan han bete sig så här nu, då kan han göra det igen. Tänk på det när du saknar honom, för om han kommer tillbaka så kanske han gör så här igen. Och du är värd så mycket mer än att behöva uppleva detta igen! Jag brukar tänka på att vi lever bara en gång när jag är ledsen. Vi är vår egen lyckans smed, gör ditt liv till det bästa du kan, med männsikor som vill dig väl. Kram till dig

  • Jag behöver höra såna här kloka ord ofta, det är så lätt att jag glömmer bort att det är så. Precis som du skriver. Jag får panik och vill bara att han ska komma hem på studs. Jag inser inte att det med största sannolikhet skulle bli precis likadant efter en dag eller två… Vi har gjort många försök. Det är väl dags att släppa nu…Kram tillbaka, och tack!

 6. Massa kramar till dig!

 7. varma styrkekramar till dig gumman:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: