Just another WordPress.com site

Körförbud

Ja. Jag har väl inte riktigt koll på allting just nu. Eller rättare sagt… jag har haft det i bakhuvudet någonstans. Dags att besikta bilen har jag tänkt då och då. Sen har jag undrat över när sista dagen kan vara. Och så har jag glömt igen. Så idag fick jag ett brev. Den sista november skulle det senast skett. Så nu har jag körförbud på bilen. Och det finns ingen ny tid förrän i slutet av januari. Nehej. Och när jag tog ett bad ikväll så upptäckte jag eftersom det blev vatten över hela golvet när jag släppte ut vattnet att det är stopp i golvbrunnen. Jaha.  Datorn har strulat precis hela dagen lång. Jag som försöker sköta mitt jobb hemifrån nu enligt VD:s önskningar. Och även mina förstås. Jag vill inte vistas på min arbetsplats om jag slipper sen jag blivit uppsagd. Så var det med det.

Men jag har i alla fall blivit uppring av min representant från facket idag. Hon är äntligen frisk och imorgon ska vi träffas. Dessutom köpte jag en påse ostbågar ikväll som tröst.

Tja… nu vet ni hur jag har det.

Annonser

Kommentarer till: "Körförbud" (22)

 1. Lycka till på besikningen. Och lycka med allt annat, det löser säg.

  • Tack, tänk så skönt det vore om allt kunde lösa sig. Jag verkligen längtar dit. Det har varit en lång väg utför. Vill gärna komma uppåt nu.

 2. Herre jösses vilket elände du har 😦 ALLT går ju på tok för dig! Frågan är om man ska skratta eller gråta åt eländet? Att skratta är trevligare :-DKramar

  • Ja, kanske bäst jag inte ens går utanför dörren? Får säkert en istapp i huvudet eller nåt… =(Jo, man får skratta åt den här galna tiden… Jag har inte lyckats göra det riktigt, men jag ska försöka gaska upp mig!Kramar tillbaka

 3. Du kan alltid försöka med dropp in på besiktningen nu när du har tid på dagarna.

 4. Det var bra att du köpte ostbågar.. Håller med Andromeda…vad annat kan man göra? Och det kan ju bara bli bättre!KRAM

  • Ja, det värsta är att jag fick i mig hela påsen! =)Ja, nu får det faktiskt ta och bli bättre!Kram Madonnan!

 5. Det kanske låter lite ,malplacerat att säga det här just nu, men ibland så kan sådana här saker leda till något poitivt, väldigt positivt till och med.När man tappar fotfästet i livet, och tryggheten så tvingas man till att se andra möjligheter och riktningar, vilket kan vara utveclande och berikande, och få en själv att må bra,Ofta tror vi att vi inte kan leva utan en speciell person(avser här partner) utan vi känner oss alldeles övergivna och ledsna, om man sen förlorar sitt arbetet så kan man bli ännu mer låg och självförtroendet dalar långsamt nedåt, men det värde man har sitter inte bara i hur andra värderar en utan oxå i hur man värdrar sig själv.Och stopp i golvbrunn kan man ju göra något åt, :-)), fast det är lite äckligt fniss….och vad gäller besiktningen av bil, om du bor i en storstad brukar avbokas tider rätt friskt, det är bara att gå in på internet och kolla varje dag, brukar alltid finnas någon tid. Själv är jag väldigt disträ avseende vissa saker så det där har hänt mig oxå.Avslutningsvis, ostbågar är väldigt gott! Grillchips oxå :-))

  • Jag förstår vad du menar, det är lätt att man blir lat och bekväm när det bara flyter på. Mitt jobb hade blivit som ett par gamla sköna tofflor. Jag visste vad jag hade att göra, gjorde det bra, hade fördelar men det var inte utvecklande. Dags att gå vidare…Det var hemskt att min sambo lämnade mig, men nu försöker jag gå vidare utan honom också. Jag har ju inte mycket val…Både golvbrunn och tid hos besiktningen är fixad nu! =)Grillchips… nja, ostbågar… slut!

 6. Du..Precis som Hmm sa häruppe, det finns chans att få tidigare tid för bilen om du ringer på morgonen för återbudstider.Ostbågar lär iaf riktigt gott.

  • Jag har fått en tid, så en sak som jag kan sluta oroa mig för nu! =)Ostbågar är inte dumt, i kväll står det glass på menyn… och rödvin förstås!

 7. Men ikväll är det iaf Idol Final !!! Kraaam

  • Ja visst, jag hade fått gå live ikväll om jag velat, fick två biljetter i dag, men jag var jätte stressad, hade möte med facket och var tvungen att bestämma mig på två sekunder. Sa nej… =(Men jag ser bra här hemma i soffan också! =)Kram vännen

 8. Nämen är det inte nog nu? Som du redan har fått tips om så kan man ha tur och få en återbudstid. Men ändå, det känns som om det hade räckt med allt med sambon/fd sambon :(Kramar och tankar!

  • Nope, min otur har inte gett sig ännu. Eller nu kanske den vänder… I hope.Det hade gott och väl räckt med en sambo som försvann…Tack för både kramar och tankar, tillbaka!

 9. När problemen hopar sig, är det bra att bara sätta sig och äta ostbågar. Och tänka – herregud, har livet blivit helt galet. Men kanske har du – genom de senare problemen – fått tänka på något annat än ditt ex. De har kanske distraherat dig lite. Förhoppningsvis!Hoppas att du får bra hjälp och stöd av facket. Är det möjligt, att du kan få någon sorts avgångsvederlag?? Det vore väl inte så dumt, i så fall.Kram och vila nu upp dig ordentligt i helgen. Eller om det känns så – slå klackarna i taket. Allt efter behov.

  • Ja, mitt ex har definitivt hamnat i bakgrunden när det här akuta problemet uppstod. Skönt på ett sätt, även om inte det här var roligt att ta itu med…Alltid är det nåt som jävlas… =(Behovet är VILA, med stora bokstäver…Kram fina du

 10. det finns alltid dom som har det värrejag t exmin bil skulle också ha besiktigats i november, fast förra åretmen jag tycker inte att du ska ta det så allvarligtkör på bara, det är så sällan man träffar på någon polis

  • Ajaj, vad har hänt med den då?Nej, man borde inte stöta på en polis, men med min otur just nu vet man aldrig….

 11. Hmmmm… jag har också körförbud på min bil pga missad besiktning….jag är också uppsagd från mitt jobb……. och ostbågar är min ”tröstnapp” ibland.. jag ÄLSKAR ostbågar!!!!!!!!!!!vi har lite gemensamt just nu i alla fall ;oD

  • Hahaha, det var inte illa, tre rätt av tre möjliga!!!Ikväll har jag ett glas rött bredvid mig, och har ätit en skål glass! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: