Just another WordPress.com site

Facket & Jag

Idag fick jag äntligen träffa mitt fackliga ombud. I över en timme smidde vi planer om hur vi ska förhandla. Jag kan avslöja att hos facket finns det näsdukar precis som hos psykologer. Jag fällde också en tår eller två, det är därför jag vet. Men vi hade ett bra möte och jag känner förtroende för denna kvinna. Vi ska nog ge dem vad de tål…

Vidare kan jag berätta för dem som inte vet att söka jobb samtidigt som man jobbar heltid betyder att man jobbar 200 procent, inte hundra. Jag är sönderstressad men kan stolt tala om att jag nu sökt hela tolv jobb sen jag blev uppsagd för en vecka sen.

Idag har jag även sett till att få åtgärdat stoppet i badrummet, försökt få min tuta lagad i bilen inför besiktningen  som jag lyckats få en avbokad tid på måndag. Tutan är fortfarande inte lagad tyvärr men jag försökte i alla fall. Det andra är fixat.

Nu tror jag att jag lutar mig tillbaka i soffan och tar helg….

Annonser

Kommentarer till: "Facket & Jag" (6)

  1. Det låter som det är nåt du förtjänar att göra!!! :o)Jag blev uppsagd i onsdags via telefon, jag var hemma med magsjuka. Nu visste jag att det skulle kunna ske så det var inte en överraskning. Men det är dags för mig också att bli ”dubbelarbetande”….Lycka till i ditt jobbsök!!

    • Nej, inte du också. Ingen rolig situation. Det värsta med att söka jobb nu är att det inte räcker med att maila. Nej då… man måste registrera sig på arbetsgivarnas egna hemsidor, det ska fyllas i tusen olika uppgifter och i slutet vet man knappt om det gått iväg, har man sökt jobbet eller inte… Ingen sida är den andra lik.Lycka till du också, vi fixar det här!!!

  2. Bara att tumma här ju; så du jobbar och står i – klart det kommer lösa sig då!Lycka till med allt och stor KRAM!

    • Tack för tumme min vän! Jag känner mig slut nu både fysiskt och psykiskt, jag är glad att det är lördag idag. De enda måstena jag har är att åka till OnOff samt söka tre jobb… Jag sökte inget igår och jag har gett mig fan på att jag måste söka två varje dag.Kram kram

  3. Förstår att du har en tuff tid nu och hoppas att du lyckades koppla av igår kväll… Ha en bra dag!Kram

    • Ja, det är tuffa tider här hos mig nu. Jag känner mer än någonsin att jag måste fokusera på mig nu så jag kan må skapligt. Gör bara det jag måste. Fast det är ju ganska mycket jag måste tyvärr…Kram vännen, ha en bra dag du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: