Just another WordPress.com site

Aldrig i mitt liv

Jag har alltid varit en social person. Jag är van att umgås med människor hela dagen på jobbet, har vänner jag vill träffa på min fritid. Men aldrig tidigare har jag varit i så stort behov av ensamhet som nu. Det är nästan som jag inte orkar med någon annan än mig själv. Och min son förstås. Den dagen kommer inte när jag inte vill träffa honom. Men att få gå igenom att min sambo bara lämnade mig utan ett ord knappt och sen att toppa den upplevelsen med en uppsägning av min tjänst har nog tagit musten ur mig. Att bli utskälld av min mormor inför julafton gjorde inte saken bättre.

Jag ser en film per kväll och läser mycket. Förutom alla måsten med att jobba klart den sista tiden och söka nytt jobb är det inget annat jag vill göra.

Men jag kommer tillbaka. Allt kommer att bli bättre. Det måste jag ju tro på. Så det gör jag…

Annonser

Kommentarer till: "Aldrig i mitt liv" (10)

 1. Det är i ensamheten man möter sig själv. Många andra skulle fly iväg till allt annat än att stanna i sig själv och möta sin sorg och besvikelse. Det krävs mod att göra som du gör och det har du.Du har hunnit söka massor med jobb redan och jag är övertygad om att du inte behöver vara arbetslös en enda dag. Om du inte vill vara ledig ett tag förstås. Det kan ju också vara skönt.Vad gäller din mormor, kanske du kan tänka att hon inte rår för att hon är som hon är nu. Tänka på att demens är en sjukdom. Men visst gör det ont ändå att bli utskälld av den person som har varit så viktig för en.Kram till en stor kämpe!

  • Jag blir som vanligt så glad och styrkt av dina kloka ord, du är min trollgumma!Tack för att du tycker att jag har mod när jag gör på det här sättet. Jag vet att det är lätt att fly från sina problem och tidigare i yngre dagar har jag nog gjort just det. Men nu står jag kvar. Jag känner inte att jag har någonstans att fly heller så jag stannar här och kämpar på ensam.Hoppas också på att slippa vara arbetslös, ledig skulle jag gärna vara med men med stora utgifter skulle det göra tillvaron så svår även om det skulle vara underbart skönt.Min mormor – jag önskar jag kunde hantera det bättre, men gradvis har hon blivit värre och värre. Jag har försökt stålsätta mig, men nu klarade jag inte av det den här gången.Stor kram från en kämpe till en annan!

 2. Efter allt du har gått igenom kan jag förstå att du har ett behov av att vara ensam… Ta hand om dig så gott du kan vännen!Kramar

  • Min fina Andromeda, så länge vi följt varandra nu – jag vet att vi inte är på topp någon av oss just nu. Men jag hoppas innerligt på bättre tider. Både för dig och för mig, min vän!Kramar tillbaka!

 3. Var sak har sin tid.Du kanske behöver samla ihop dig, samla ifatt dig…i ensamheten…Du är så stark och lyssna på intuitionen.Kram!

  • Ja, Anna, var sak har nog sin tid. Och jag har saktat ner… kan inte bara köra på lägre i alltför snabbt tempo som jag gjort tidigare. Jag har tryckt på bromsen… Det rådet har jag fått av dig flera gånger, du är en klok, varm människa!Tack, jag lyssnar på min intuition nu, det känns bra!Kram till dig!

 4. Du kommer att komma tillbaka. Oroa dig inte. Du behöver förmodligen lägga den energi du har på dig och sonen endast… och då ska du göra det….Jag har varit inne i en sån där period länge nu. Mitt sociala liv är nästan obefintligt. Jag har haft tur att ha vänner som förstår och accepterar det utan att de överger mig. Du får vara social här med oss när du inte orkar vara ute i verkligheten!Många kramar

  • Ja, kanske tinar jag upp till våren! =) Kanske har jag då ett nytt, välbetalt jobb där jag trivs som fisken i vattnet och kanske har jag en ny kärlek vid min sida som inte bara drar när det blåser kallt… Det hoppas jag på!Jo, jag är jätte glad över den här lilla bloggplatsen och ni som förgyller mina dagar, vill inte vara utan er någonsin!!!Många kramar tillbaka

 5. Det tror jag också och att du samlar krafter för att orka med allt när du är hemma själv. Kram på dig och hoppas att filmen ikväll var bra!

  • Ja, jag behöver samla krafter.Jag tyckte att filmen var bra, men den hade ett väldigt märkligt slut. Kunde absolut inte bli klok på vad det betydde, mycket konstigt.Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: