Just another WordPress.com site

Bloggfnatt

Ibland förstår jag mig inte på den här bloggsidan. Varför allt är så krångligt. Jag har jätte svårt att länka favoriter till min sida, förstår inte hur ni andra lyckas så bra…

Nu ser det även ut som jag har två bloggar, den här och en som heter Chevylelle. Den är inte min, men när jag kommenterat hos någon, ligger det som två bloggar under min. Dessa två. Varför… och hur får jag bort den som inte är min?

Ibland blir jag så trött på tekniken…

En fortsatt skön julhelg önskar jag er!

Annonser

Kommentarer till: "Bloggfnatt" (22)

 1. Jaaa, tekniken kan verkligen göra en frustrerad. Bloggsvar: Ja tack, jag hade en härlig semester.Önskar dig en skön juldag!

  • Jag förstår inte hur det är möjligt! Jag försöker ta bort den men vet inte hur, det gör mig så frustrerad!Hoppas du också får en skön juldag!

 2. Vad konstigt. Jag har två stycken bloggar, men det är ju helt korrekt. Ankdammen är vi ju några som delar på.Länkarna ja, jag får inte ens bort mina. Det känns alltid lika kul att se ”Älsklingens blogg” när det inte finns någon älskling. Än mindre kan jag lägga till fler.

  • Ja, det är ju en sak om man lagt till den själv, det har inte jag gjort så jag gillar det inte alls. Tycker upplägget på den här bloggen är konstig ibland. Onödigt krånglig.Vad jobbigt med en älsklings blogg som inte finns. Det förstår jag.

 3. hej,jag tror den här chevylelle har gjort dig och några till till skribenter på sin blogg. jag kollade den bloggen och det ser ut så. jag tror inte man kan lägga till en skribent som inte är snack-vän så om du är snack-vän med chevylelle så kan du be att h*n tar bort dig som skribent. eller tar bort denne som snack-vän.detta är bara vad jag tror efter att ha kollat lite på hur inställningar funkar, så om du vill veta säkert så tycker jag du ska ta kontakt med ab.god fortsättning förresten. kram K

  • Aha, då ska jag prova det. Jag vet inte varför jag blivit tillagd som skribent, det är ingen blogg jag följt. Ska kolla upp det.God fortsättning Kerstin!Kram

 4. himlen är trasig sa:

  Stackare, inte ska du tänka på sådant på juldagen.

 5. Schizofreni på bloggnivå? ;)God Jul!! =)

  • Ja faktiskt, helt schizat känns det att bli tillagd någonstans utan att ha gjort något själv.God fortsättning, Zombie!

 6. Jag har gått in i den blogg som jag vill länka till favoriter. Där markerar jag bloggnamnet som står upptill (http://….). Klistrar in den.Sedan går jag tillbaka till min blogg, klickar på den fjärde symbolen (ändra utseende..) – den runda alltså. Då kommer jag till en sida där det står Widgets. Klicka på den och då kommer du till en annan sida, där det står redigera. Klicka igen och du får fram en lista på ev bloggar som du har.Klicka på Lägg till (favorit?)+Skriv på första raden ett namn, som du känner igen om bloggaren i fråga (för din egen skull). Därefter förflyttar du dig till raden till höger och kopierar det du har klistrat in.Spara.Så här har jag gjort och som jag har fått hjälp av biblioteket att göra. Men det finns säkert lättare sätt.Varm julekram! Hoppas att du har hittat lugnet och kan få vila och samla krafter. Det hoppas Trollgumman, som tänker på dig och hur du har det.

  • Du ser hur krångligt det är, jag blir arg bara jag ser alla steg som jag inte riktigt lyckas med… på gamla ab-bloggen tror jag det krävdes en knapptryckning så hade man lagt till en favorit. Enkelt som det borde vara…Jag vilar, men mår inte alls bra…Varm julkram tillbaka!

 7. Oj, jag har funderat på det där med den andra bloggen, men glömt av att kolla upp den… Hur kan det bli så? Hoppas du får bukt med det!Kram och God Fortsättning!:)

  • Visst är det skumt! Inget kul alls, den är ju inte min.Jag ska försöka fixa till det om jag kan!Kram & God fortsättning!

 8. jag har också chevylelle!!! men jag tror helt enkelt att det är han som har gjort lite fel… har försökt länka oss som favoriter men det blev skribenter istället….jag hade förut ofta problem när jag skulle lägga upp favoritbloggarna i listan på sidan… jag gjorde som man skulle och sparade och sen fanns de ändå inte på listan!!!!men så upptäckte jag att när jag har fyllt i namnet och lagt in länken så klickar jag en gång på själva rutan, så att säga… så att markören inte finns kvar i de små rutorna där man fyller i… sen sparar jag… och då brukar de ligga kvar sen…. och ingen annan försvinna….och sen tar jag bara nån enstaka åt gången, för ibland när jag har försökt lägga flera i listan på samma dag så har det inte heller funkat….hoppas det kan fungera framöver :o)kramar och god fortsättning från mig också

  • Jag kan inte för mitt liv förstå varför man gjort allt så krångligt. Jag minns den gamla bloggen här, hur enkelt allt var, en knapptryckning så låg saker på plats. Nu är det helt företag och inga instruktioner.Kram, god fortsättning önskar jag dig också!

 9. Jag blev lite förvånad när jag såg att du hade två bloggar ett tag. Ser att det inte är så nu längre. Hoppas din dag har varit bra!Kram

  • Ja, jag blev jätte förvånad själv, och inte kunde jag fixa det själv heller. Men nu har bloggägaren tagit bort mig så jag slipper ha två vilket är så missvisande när det inte är min.Mina dagar just nu är inte bra, men snart är det över…Kram vännen

 10. Hej på dig, hoppas du har haft en hyfsad julhelg iaf!:)

 11. Kikar in igen för att berätta att jag har en award på min sida. Om du känner för det. Och orkar.Stor kram och goda tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: