Just another WordPress.com site

Redan idag…

börjar det sakta men säkert lugna ner sig med jobbet. Allt står nu ihoppackat i stora pappkassar. Imorgon ska jag ta med det tillbaka till min arbetsplats och lämna över. När jag väl stängt dörren på väg därifrån vill jag aldrig mer ha med dem att göra. Den största boven i det som hänt är så klart min arbetsgivare. Men tätt efter kommer facket, det min representant ställt till med har bidragit till att jag strax är arbetslös. Imorgon ska jag berätta hela historien. Den är långt ifrån rolig.

Sen ska jag ta tag i mitt nya liv och börja se framåt. Jag ska lämna bakom mig den här jobbiga, långdragna separationen från mitt ex och lägga bakom mig det som hänt med mitt jobb utan bittra känslor. Jag hoppas verkligen att det var meningen att jag skulle ta mig därifrån eftersom det nu blev så.

Jag möblerade ju om här hemma och rensade för någon månad sen om ni minns det. Nu är det dags att rensa och möblera om även i mitt huvud. Jag ska göra mig av med alla negativa tankar och definitivt plocka bort alla som helst tankar på mitt ex. Bort med allt, in med nytt. Jag har ältat nog om honom, han har hållt mig kvar utan att vilja ha mig. Nu är det dags för mig att göra slut med honom. Min sambo och mitt jobb var två stora delar av mitt liv så klart. En sorts plattform och trygghet. Men innerst inne vet jag väl att det är bara jag som kan vara min egen trygghet. Jag lär mig mycket just nu…

Annonser

Kommentarer till: "Redan idag…" (20)

 1. Detvar tråkigt med ditt jobb, men jag tänker att bakom nästa hörn väntar säkert något roligare ska du se…kanske inte direkt, men det ska bli bra. Jag tycker det är bra att du tänker som du gör om din fd sambo men jag tror du ska vara beredd på att älta och älta om igen…Det går upp och ner ju, men en dag är du fri ska du se!Önskar dig allt gott!Kram

  • Ja, jag hoppas verkligen att jag hittar ett bra jobb snart, jag har aldrig varit arbetslös tidigare.Mitt ex har jag ältat så mycket och nu på sista tiden har vi haft lite kontakt vilket gör allt hundra gånger värre. Just nu vill jag att han flyttar ut ur mitt huvud, jag håller på att bli galen…Tack vännen, kram!

 2. Det ska bli intressant att läsa det du har att berätta även om det inte är någon trevlig historia. Du är klok och tänker helt rätt. Jag är säker på att 2011 kommer att bli ett BRA år för dig!Kram

  • Ja, det är intressant att se hur människor behandlar varandra, man ska aldrig upphöras att förvånas tydligen… Tråkig lärdom. Men jag har även lärt mig mycket om hur facket agerar och hur okunniga de kan vara, vilket också var lärdomsrikt. 2011 hoppas jag på nu. Det måste få bli bättre.Kram!

 3. Så klokt du skriver, att bara du kan vara din egen trygghet. Så sant det är. Själv har jag lutat mig emot partners och varit livrädd för att bli ensam. Men nu har jag varit utan en man i 15 år och har lärt mig otroligt mycket under den tiden.Det som jag fortfarande tampas med, är att jag inte är riktigt grundad (eller jordad som en del säger). Det innebär väl ungefär som att stå med båda fötterna på jorden. Nu står jag ungefär med 1 ½ fot, men tidigare inte alls. När man är grundad, står man upp för sig själv och är trygg i sig själv. Att man inte låter någon trampa på en heller. Något sådant antar jag att det innebär.Det är väl det som du också ska ta itu med framöver, enligt vad du skriver. Att bli trygg i dig själv. Och att man inte låter någon göra en illa. Aldrig mera.Men livet kan nog ”krossa” en ibland. Men du är så stark att du klarar det. Det är jag övertygad om. Men du har verkligen prövats på senare tid.Stor varm kram från Trollgumman.

  • För mig känns det också som om jag bara är ett löv som blåser omkring just nu. Jag känner inte alls att jag har fötterna på jorden, men nu har jag mått sämre än sämst, och jag blir nästan rädd för mina egna tankar. Jag måste komma tillbaka och må bättre, annars går jag under snart.Så från och med idag försöker jag verkligen vända på allt, jag tar till mina sista krafter…Stor varm kram tillbaka

 4. Du har verkligen tagit steg, positiva steg, framåt. Det ska du vara stolt över.Jag önskar dig ett riktigt bra 2011, med positiv energi och omtanke om dig själv.Kramar!

  • Ja tack, det året som kommer ska jag verkligen ta hand om mig och bara omge mig med människor som är bra för mig!Kramar till dig vännen

 5. Lemme skrev att man kanske skulle ta och kalla nästa år för Solskensåret. Det tänker jag anamma, för att se till att det blir ett positivt år!Jag blir av med mitt jobb också, fr o m 8 feb. Jag skickar massor med lycka till och styrkekramar till dig, och kikar in här igen sen!!!!

  • Solskensår låter underbart, det kör vi på! =)Du blir också av med jobbet, låter inte roligt… jag jobbade sista dagen igår.Massor med kramar och lycka till dig också!

 6. Bra att du vill dumpa din sambo, helst skulle man skjuta iväg honom med en raket därbak ut i rymden, out of sight, out of mind!En del fackmänniskor är kompletta idioter, klaga längre upp, det brukar hjälpa, faktikst själv fick jag avgångsvederlag den där gången för många är sedan.Men det allra bästa är som du skriver att lägga det bakom sig, ungefär som att slänga en påse sopor, poff, så är man av med skiten.Drt vänder, så sakteliga vänder det , det gör det alltid, det tar lite tid att komma på fötter igen.

  • Jag ler för mig själv när du skriver vad man borde göra med mitt ex och jag håller så mycket med!!!Jag ska ringa till fackrepresentantens chef den sjunde när han kommer tillbaka från ledighet. Jag lovar att det kommer bli ett långt samtal…Ja, nu ska jag lägga alla tråkigheter bakom mig, det räcker nu…Jag ska komma på fötter igen, snart! =)

 7. Det är ju ändå bra att du försöker se det positiva i att du lär dig något genom allt du nu går igenom. Du ska se att allt kommer bli bättre snart.. Hoppas du får en fin dag idag.Gott Nytt År!

  • Ja, jag har lärt mig mycket. Skulle jag hamna i samma situation igen skulle jag ha helt andra förutsättningar. Nu blev jag riktigt tagen på sängen.Gott nytt år, Pinglan!

 8. Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år,hoppas julen har varit bra:)Kram

 9. Jag hoppas du har det bra och önskar dig ett Gott Nytt År!Kram

 10. Hoppas du får en bra kväll…och många många bra dagar framöver:)Stor kram och Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: