Just another WordPress.com site

Jag är adopterad

Det jag inte fick med igår eftersom inlägget redan blev så långt var ju jobbet jag sökte som jag så gärna ville ha att jag bad er hålla tummarna för mig. Men den turen jag har nu för tiden så var jag så nära att få det, men den andra kandidaten jobbade redan i exakt det system företaget använde och det var det jag snubblade på. Annars hade jag passat in klockrent tyckte han. Ja, ja… vad kan jag säga? Men tänk om jag fått det, då hade allt löst sig som genom ett trollslag. Å andra sidan kanske jag verkligen behöver en tidsfrist utan att jobba alls. Det skrämmer mig jätte mycket eftersom jag inte varit arbetslös en enda dag i mitt liv men jag känner ju hur slut jag är och hur hårt den senaste månaden tagit på mitt psyke.

Så från och med imorgon ska jag ta tag i min träning igen. Jag ska självklart börja söka massor av jobb, vilket jag började med så fort jag blev uppsagd men sen fick lägga ner när jag mådde som sämst och hade som mest soppa att ta itu med facket och min arbetsigivare. Och så ska jag vila. Vila, vila, vila.

Förresten verkar jag ha blivit adopterad. Mina adoptivföräldrar bor två portar ifrån mig. Det är en familj jag känt i 10-15 år. De har varit helt underbara nu när jag mått så dåligt. Jag blev ditbjuden på julafton och vi hade en lugn, trevlig kväll eftersom min mamma och min mormor numera gaddat ihop sig totalt och vi inte har kontakt längre. De bjöd även in mig på nyår och jag valde att gå hem till dem hellre än att åka på en fest som jag hur mycket jag än egentligen ville gå inte orkade med i mitt nuvarande tillstånd efter allt som hänt. Igår var jag jätte ledsen över att mitt ex och jag egentligen skulle firat vår ettårsförlovning. Då ringde telefonen och de bjöd över mig på lunch halv två. Sen blev jag kvar till halv tolv i natt. Det är en underbar familj, alltid har de folk hemma, någon annan granne eller kompis, tonårsdotter med pojkvän. Igår var en manlig vän till dem där med världens goaste hund som fick mig på bättre humör…

Nu ska jag dricka kaffe, jag önskar er en fin dag denna andra på det nya året.

Annonser

Kommentarer till: "Jag är adopterad" (24)

 1. Skönt att det finns härliga människor också! Hoppas du får en bra dag!

 2. Önskar dig all lycka och välgång i ditt jobbsökande! 🙂

 3. Åh, vad synd att du inte fick jobbet!!!! Vi får vara jobbsökarpeppande till varandra… det är dags för mig nu också. Är ledig nästa vecka också och då ska jag skicka ut mitt cv överallt…. Men, vilka rara människor!!! Vad kul! :oD Man behöver bli ompysslad när man mår som du har gjort! Du behöver stärkas från alla håll….Ha det gott!Kram

  • Ja, det var riktigt synd, jag var ju där på intervju och tyckte att allt stämde. Tror jag hade kunnat trivas där. Men det var visst inte menat för mig. Ja, då får vi peppa varandra, jag ska börja söka ordentligt imorgon igen!Mina grannar är underbara, jag är så glad att de finns.Ha det bra du också, kram!

 4. Skönt med människor som bryr sig…visst är det?Man kan ju välja att titta bort som de flesta faktiskt gör.Skönt för dig att ha en sådan granne.Fin fortsättning på dig.

  • Ja, det är nog sant som du skriver att många väljer det alternativet, men de här är två pärlor!Ha en fin fortsättning du också!

 5. Kanske är det bra att du får lite tid innan ett nytt jobb dyker upp, men det fixar sig nog snart! Håller tummarna för dig, Helena.Så mysigt med en adoptivfamilj, låter perfekt för dig nu!Kram, kram

  • Ja, jag tror också det. Skulle vara svårt att bara köra på som vanligt efter den här långa, jobbiga månaden. Jag behöver lite tid för mig själv.Min adoptivfamilj är bra! =)Kram tillbaka!

 6. Så trevligt att du har blivit adopterad av några som verkligen bryr sig om dig 🙂 Även om det var trist att du inte fick det där jobbet du så gärna ville ha så är jag säker på att det kommer att dyka upp något annan för dig. Det kanske blir något som är ÄNNU bättre. Hoppas resten av din dag blir bra!Kram

  • Ja, det var skönt att fira med dem dessa jul- och nyårsdagar. Helt själv hade nog känts lite trist.Jag väntar och hoppas också på ett ännu bättre jobb nu! =)Hoppas din dag är bra också!Kram

 7. Mrs Rock Star sa:

  Gott nytt år och lycka till med jobbsökandet!

 8. Vilka underbara grannar! Allt ordnar sig – lite i sänder. Och du får den hjälp du behöver – det märks. Men som du skriver, behöver du säkert vila en tid. Det var väl därför du inte skulle ha det där jobbet, som jag ändå kände att du var klippt och skuren för.Men det går nya tåg, och där är du med. På det rätta tåget.Låt kroppen och själen vila. Unna dig allt som är gott. Och ta en dag i taget – inte mera.Varma kramar från Trollgumman!

  • Ja, nu behöver jag vila, Trollgumman. Usch, vad slut jag är. Känner mig förbi av trötthet.En dag i taget får det nog bli…Varma kramar till dig!

 9. Du kommer få ett kanonjobb, det är nog någon mening i att du inte får dom här jobben. Det väntar ett kanonjobb runt hörnet!, det lovar jag dig. Men att komma igång och träna innan är ju jättebra, kan du kanske få med mig där på ett hörn??=).. kramizar och kärlek/Sarah

  • Det vore underbart att få ett kanonjobb. Min fd arbetsplats känns som rena rama skämtet nu.Ja, på med träningskläderna nu Sarah, vi ska gå härifrån om 20 min!Kramar och kärlek till dig!

 10. Vilka trevliga grannar du verkar ha!Synd att du inte fick jobbet men det går ju flera tåg. Vila nu mycket och ha det skönt.Önskar dig en fin dag idag!

  • Ja, mina grannar är guld värda, det måste jag hålla med om.Jag hoppas verkligen hitta ett annat jobb, just nu känns allt lite tröstöst…Ha en fin dag, du också!

 11. Vilke underbara människor,så gott atttreffa människor med hjärtat på rett plats.ônskar dig en fin dag:)Kram

 12. Bra att du fått en adoptivfamilj!! Ibland är det inte dom man tror ska finnas där för en när det blåser som hårdast som verkligen gör det. Ibland dyker det upp helt nya oväntade vänner…Kram på dig

  • Det är faktiskt sant. Det roliga med den här familjen är att jag känt dem så oerhört länge, men ibland har det säkert gått ett år utan att vi setts. Vi finns här i närheten av varandra och plötsligt har vi kontakt igen. Det har aldrig varit något otalt mellan oss. De är en sund, varm familj, det har varit jätte skönt att tillbringa jul och nyår med dem.Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: