Just another WordPress.com site

En vanlig måndag

Idag är det måndag. Kanske lite onödigt att jag upplyser om detta för det har ni nog alla förstått. Nåja. Om någon missat det så har jag jag nu spridit ljus över det faktumet.

Jag sov länge idag, blev väckt av telefonen vid tio-tiden. Det var min underbara fd kollega som ringde. Vi har kontakt nästan varje dag och oftast är det hon som ringer och vill veta hur jag mår och hur det går med jobbsökande och allt annat. Man kan känna sig som lite pestsmittad när man fått sparken. Som ett skadat djur i en flock som lämnas för att dö eftersom det är svagt. Vad jag menar är att jag har två kollegor som jag haft kontakt med både på och utanför jobbet som inte hört av sig en enda gång sen jag blev uppsagd. De har tydligen inte ens nämnt mitt namn på jobbet vilket känns lite konstigt. Men det är väl så det är, när något negativt händer märker man väl vilka som är ens riktiga vänner.

Jag tog mig iväg på en skön promenad till gymet, gjorde det jag skulle där, gick hem och tog ett bad, åt lite, sökte ett jobb och nu får jag pusta ut en stund. Sonen stack precis iväg till skolan, han hade bara en lektion idag och det passar honom nog utmärkt. Han firar dessutom tre månader med sin flickvän idag. De är otroligt söta och firar sin dag en gång i månaden. Det tänker de alltid göra säger de och det går absolut inte att göra något annat på deras dag, då är det bara de två.

Så – det var mitt inlägg för idag. Nu kanske jag ska söka ett jobb till, eller försöka ta mig upp härifrån sängen och hämta min bok vilket inte blir det lättaste eftersom jag har en kattfröken som ligger mellan mina ben under täcket. Och det är ju faktiskt hon som bestämmer här.


Annonser

Kommentarer till: "En vanlig måndag" (12)

 1. Kikar in för att se hur du har det…kram

 2. Vad skönt att träna! Det bättrar ju på humöret om inte annat.Din arbetskamrat som ringde saknar dig nog på jobbet. Hon visar ju iallafall att hon bryr sig om dig! Vad trist med de där 2 fd arbetskamraterna. Dåligt av dem att inte längre höra av sig till dig.Låter mysigt att koppla av med en bok tillsammans med en katt. Ibland önskar jag att jag hade en kisse här hemma.Ha det fortsatt gott idag!

  • Det är jätte skönt att träna, jag försöker tänka på att det verkligen frigör endorfiner vilket jag ju lär behöva!Jo, hon saknar mig, och jag henne. Vi satt i rummen bredvid varandra och hade mycket tät kontakt. De andra två får leva sitt liv, jag tänker inte heller höra av mig till dem mer. Det var jag som sist gjorde det.Ja, utan katt kan jag inte leva, jag har försökt! =)Ha det bra du också!

 3. Jag förstår att det känns trist med de där kollegorna som inte hört av sig sen du slutade… För övrigt låter det som om din dag varit en ganska bra dag efter omständigheterna. Önskar dig en skön kväll!Kram

  • Ja, jag är besviken på dem, men samtidigt så har så mycket tråkigt hänt här så de blir det minsta problemet. Lika bra att få se vilka som är ens vänner…Jo, dagen har varit helt ok, hoppas du också får en skön kväll!Kram

 4. Hoppas du är vid gott mod ändå; och att kvällen blir fin. Du är bra.Kram!

 5. Hade du det bra på gymet ? =)) Hoppas din kväll blir riktigt härlig =)) Blir det nån bra film ? Jag funderar på att slå på en nu =)) har ett tips by the way ,, om du inte sett Knight & day än ,, den var riktigt kul !!! =))Kraaam

  • Det är jätte skönt med gymet! Jag har liksom inget att skylla på att inte gå dit nu när jag verkligen har tid för det så det är bara att masa sig iväg!Jag har satt på en film nu, Kid heter den, verkar lite sorglig.Knight & day ska jag lägga på minnet!Kram kram

 6. Tittar in här och önskar dig en skön tisdagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: