Just another WordPress.com site

Terapi, kyckling och väder

Idag har jag varit hos min terapeut. Jag brukar knappt hinna sätta mig tillrätta i stolen framför honom förrän tårarna börjar rinna. Idag började jag inte gråta förrän det bara var fem minuter kvar av vår timme tillsammans. Jag mår riktigt skapligt just nu. Det märktes också när vi pratade, det brukar vara så mycket kaos och katastrofer i mitt liv att ta upp, men nu är det lugnt. Det är så oerhört skönt och befriande.

Jag vaknade upp till ett mycket grått Stockholm. Jag tänkte på när jag gick gatan fram att temeraturmässigt och det här gråa som ligger som en filt över stan idag, det var så våra vintrar här i huvudstaden alltid brukade vara innan allt det här vita och kalla kom som har dominerat de sista åren. Exakt så här brukade det vara i ett halvår. Jag vet inte riktigt vilket jag föredrar efterom jag ogillar vinter så mycket över huvud taget. Men visst är det vita vackrare. Men temperaturen idag är bra mycket behagligare. Nåja, det där är inget jag råder över så vädret får vara som det behagar.

Nu är jag hemma igen, jag har ätit lunch. Till min kattfrökens förtjusning åt jag bl a kyckling och var riktigt generös med bitarna till henne, det är inte alltid matte är så där vänlig. Jag har en film som ligger och väntar tills jag får lust att titta på den, och jag har en trave böcker att läsa. Som jag skrivit tidigare – jag fortsätter njuta av min sista lediga vecka… Ha en skön eftermiddag, ni också!

Annonser

Kommentarer till: "Terapi, kyckling och väder" (16)

 1. Jag sitter och grinar nästan på vägen dit!! så jag förstår dig. Men blir glad av ditt inlägg!!!!Ha en fin eftermiddag du med!! kramizar

  • Ja, det är mycket känslor som väller upp när man hittat rätt och har en bra psykolog som är medkännande och proffsig. Roligt att du blir glad av mitt lilla inlägg! =)Kramar!

 2. Märkte terapeuten skillnad i ditt mående? Jag menar, det brukar vara ganska skönt att bli bekräftad i välmående också :)Grått och blä är inte speciellt skönt det heller. Men man hade väl kunnat ha sommar året om? Det tycker jag faktiskt.Kram

  • Ja, det måste han gjort. Det var som natt och dag med den här sessionen än alla de andra. Dock försöker han fortfarande på mig att klara av att känna hur det var i min barndom vilket är som förgjort. Jag har förträngt precis alla känslor…Jag håller så med dig, självklart hade man kunnat ha sommar året om så hade allt varit perfekt!Kram!

 3. Så skönt att du äntligen börjat må bättre. Hoppas du får en fin kväll!Kram

 4. Inte bara av inlägget, det är ju av din sinnesstämning!! kramizar

 5. Ler för mig själv och känner ro av ditt inlägg!Kramar

 6. Någonstans i dina tårar, finns smärtan från barndomen. Så du bearbetar nog hela tiden som du släpper ut dina känslor. Man behöver nog inte alltid minnas allt, huvudsaken att man släpper ut känslorna. Och det gör du.Själv har jag också blivit singel igen, hahaha… Efter 3 dagars förhållande. Rekord?Jag tog in alla hans energier och tankar, både dag och natt. Jag kunde inte slappna av alls. Han hade inte dåliga energier, men intensiva och helt fokuserade på mig. Sedan hände det också något underligt (tro nu inte att jag har blivit helt knäpp). Det var någon/något som drog i mitt täcke bakom ryggen på mig på natten. Jag var helt vaken. Men då blev jag riktigt arg. Var helt utmattad av brist på sömn och sedan detta. Det var obehagligt och har aldrig hänt mig tidigare. Usch! Jag är helt säker på att det hade med honom att göra på något underligt sätt.Nu skulle jag väl inte skriva om mig och mitt på din blogg, men ville ändå berätta för dig att det inte blev något av dejten. Kramar från en lättad Trollgumma.

  • Ja, den finns där. Väl dold. Barndomssmärtan. Jag vet inte riktigt hur vi ska lyckas komma åt den för jag minns absolut inga känslor från när jag var liten. Jag fick inte känna för min ”familj”. Jo förresten, det är vreden jag minns. Jag var ett mycket argt barn. Det är sorgen jag inte fick känna.Aj, singel så fort… Vad synd att det blev så där. Jag tror absolut inte att du blivit knäpp och jag tycker det är bra att du följer det du känner! Vad mer kan man göra liksom…Du får så gärna skriva om precis vad du vill på min blogg, känn dig alltid välkommen! =)Kramar tillbaka från en Helena som är lättad om Trollgumman är det!

 7. Vad skönt att du mår bättre nu!Ha en härlig dag idag!

 8. Vad mysiht det låter, hoppas filmen var bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: