Just another WordPress.com site

Mia Törnblom

Vilken härlig tjej! Det blev en mycket trevlig kväll och jag är glad att jag fick gå på Mias föreläsning. Det är många, många år sen jag hörde talas om henne för första gången och jag har länge velat se henne live. Hon fick verkligen med sig hela publiken med sin otroliga värme och glädje. Hon lyckades till och med få okända människor att massera varandras axlar, inte illa! =) Jag har flera av hennes böcker och fler vill jag köpa. Jag rekommenderar både hennes föreläsningar och böcker varmt!

Jag och min väninna hann ta en öl på en lokal bar innan föreläsningen och efteråt var vi så uppspelta så vi gick tillbaka till samma bar och tog en öl till. Nu är vi här igen hojtade vi glatt till bartendern när vi återvände med ny energi av Mia. Många tankeställare fick jag mig. Hur negativa tankar verkligen förgör oss, hur svårt det blir att leva gott utan att träna sin självkänsla och hur lätt det är att vända negativt beteende till positivt. Mycket, mycket intressant.

Idag är det fredag, min sista i ”frihet”. På måndag börjar allvar och jobb igen. Vilken tur att jag tycker det ska bli så superroligt att börja på min nya arbetsplats, för det gör jag verkligen!

Ha en skön fredag!

Annonser

Kommentarer till: "Mia Törnblom" (24)

 1. Vad roligt att din kväll blev så bra! 😀 Kan tänka mig att du fick med dig en del tänkvärda saker från föreläsningen. Ha en härlig fredag och en riktigt skön helg i ”frihet” nu! 😉

  • Min kväll var jätte bra! =)Ja, jag fick en massa energi av henne, min kompis också.Ha en riktigt skön helg du också!

 2. Fröken Jenny sa:

  Jag såg den för några år sen..Jag tyckte att den var sådär..Jag visste ju redan allt som hon sa!!

  • Jo, jag kanske också skulle kunna säga att jag egentligen vet det mesta, men jag älskar att bli påmind och få lite nya positiva kickar! =)

 3. Om ens självkänsla har varit noll och intet, tar det tid att bygga upp den. Jag trodde för min del att jag hade kommit ganska långt med den, men upptäckte sedan, då jag skulle på dejt (som inte blev av), att jag genast började fundera om jag dög för honom, om han ev skulle tycka att jag var för kraftig, om jag inte såg tillräckligt bra ut, om jag inte var tillräckligt intellektuell…. och blablabla… Så var det med den självkänslan gentemot män. Mia Thörnblom är bra och har också fått gå den svåra vägen, dit där hon är idag. Jag förstår, att ni var helt euforiska efteråt. Hon kan verkligen få människor att tänka till.Njut nu av helgen. Sedan börjar det spännande jobbet!Kramar från Trollisen.

  • Så sant, det tar tid.Hon pratade mycket om sånt, hur osäkra vi är och hur mycket tid vi ägnar åt såna tankar, att vi inte duger och att alla andra är mycket bättre. Och hur man kan vända de tankarna, för det kan man, allt sitter i huvudet!Hon har verkligen fått gå den svåra vägen, hon har absolut varit på botten och det är hon öppen med också.Nu helg, sen spännande jobb! =)Kramar tillbaka

 4. Vad kul med en energikick i form av inspirerande föredrag (och ett par öl!)!Önskar dig en skön fredagskväll och en trevlig helg!

 5. Tyvärr, jag blir långtifrån glad och berikad… tvärtom har jag svårt för henne…

  • Jag vet, många har det. Hon är mycket, hon hörs och syns, vissa tycker det är för mycket, jag älskar det! =)

 6. Låter jättekul..Och jag är så glad att du är glad, och att du känner positivt inför nya jobbet!!!*kramar om*

 7. Hoppas du har haft en bra sista fredag i ”frihet”. Ha en riktigt skön kväll!Kram

 8. Härligt,eb riktigt lyckad kväll,det förtjänar du:)Kram

 9. Låter som en riktig Kick Off Kväll är väl perfekt nu innan nytt jobb och allt =)) Massa Kramar och trevlig kväll

 10. Nej ,,, HELG inte kväll fast jag hoppas du får en trevlig kväll med ikväll 😛 hahaKraaam igen

 11. Kul med lite ny input och tror säkert att hon har massa bra idéer att överföra, har läst lite av henne.Kram

 12. Visst är det kul när man blir inspirerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: