Just another WordPress.com site

Seg, både datorn och jag

Det ska bli intressant att se om jag får till ett inlägg så seg som min dator är ikväll! Seg är även jag efter gårdagens firande som avslutades först klockan halv tre imorse. Det är skönt när man ska få skjuts ända hem till porten men jobbigt när man då snällt får anpassa sig till när andra vill åka hem så klart. Jätte trevlig fest. åtta kvinnor, alla män var portförbjudna. Det var en dam som fyllde 70 år, så det var fem i den generationen och så tre av oss rätt så mycket yngre än så. Ena dottern till denna dam hade gjort en femrätters middag, helt underbar meny, jätte gott vin och mycket god dessert gjord av den andra dottern. Fina presenter och blommor. Jag tror hon var jätte glad, födelsedags”barnet”. En av hennes väninnor som kom ända från norra delen av vårt land hade hon inte träffat på 27 år, då de pluggade tillsammans!

Idag var jag trött. Och något ångestfylld. Lite nervös inför morgondagen. Lite vemodig inför slut på skön tidsfrist. Tankar på mitt ex som jag sluppit lindrigt undan i två veckor börjar mala mer igen. Men imorgon får jag mycket annat att tänka på så då kanske det lägger sig igen.

Ja, det var väl allt från mig tror jag. Jag har varit ute och promenerat i strålande solsken. Lånat böcker och film på bibliotek. Lagat mat. Vilat. Funderat på vad jag ska ha på mig imorgon. Jag får ändå en mjukstart. Börjar först klockan tio.

Ha en skön, vilsam söndagskväll, bloggisarna mina!

Annonser

Kommentarer till: "Seg, både datorn och jag" (16)

 1. Jag tänkte, när jag läste om kvinnan ni firade,att herregud så gammal, 70 år. Kom sedan på att jag bara har 3 år kvar till den åldern. Det är som om sinnet inte hinner med i åldersstegringen.Jag förstår, att du har lite ångest inför morgondagen. Och det är inte konstigt, om saknaden efter ditt ”ex” kommer tillbaka. Det är ju inte så längesedan. Men så mycket som har hänt, sedan han gick. Du har varit på semester utomlands, du har träffat massor med människor, du har slutat på ett tråkigt jobb och fått ett nytt. Det står verkligen inte stilla i ditt liv.Så varmt jag önskar dig en jättefin första vecka på jobbet. Bra att du får börja kl 10. Då hinner du ”putsa till dig” – om det nu alls behövs!Varma kramar från Trollisen!

  • Hon var lika chockad, vår lilla 70-åring själv. Hon ser inte ut eller verkar en dag över 60!Ja, det har hänt otroligt mycket på en kort tid, jag håller verkligen med och det känns… Jag är trött. Men det löser sig. Ska ändå bli roligt imorgon även om jag allra helst skulle vilja vara ledig hela mitt liv känns det som. Det är nu inte möjligt.Tack, jag hoppas också det blir en bra första vecka! Ska sätta klockan hyfsat tidigt imorgon och putsa! =)Varma kramar tillbaka

 2. Det var inte illa med en femrättersmiddag! Även om du varit seg idag så ger det energi att ha riktigt roligt. Att du känner dig nervös inför första dagen på nya jobbet förstår jag gott men du ska se att det går bra! Jag ser fram emot att läsa om din första dag i morgon 🙂 Hoppas du får sova gott inatt!Kramar

  • Det var en middag i världsklass! =)Jag var riktigt nervös innan jag steg in på jobbet igår. Men det gick bra! =)Ska strax skriva ett inlägg och berätta.Kramar!

 3. Härligt med firande=). det var gullligt att fira henne. Vart hon förvånd?? Angående fönstrena,,,,det låter inte kul. Däremot är du bara gladare och gladare :Pkramizar och du kommer känna dig stark och duktig.

  • Hon blev jätte förvånad, hon visste ingenting. Trodde bara hon skulle på restaurang med sina två döttrar.Jag är nog trött nu, hänger inte med angående fönstrena? =) Börjar bli senil vet du…Kramar tillbaka

 4. Vad kul med fest! Kan tänka mig att du var trött igår efter att ha varit vaken så länge.Skön med en mjukstart på nya jobbet. Det kommer gå jättebra.Önskar dig en riktigt fin och rolig dag idag!

  • Det var mycket lyckat i lördags!Mjukstart behövs när man börjar nytt jobb! =)Önskar dig en härlig tisdagskväll!

 5. Hoppas dagen har varit bra och att du inte är för trött ikväll!Kram

 6. Hoppas första dagen på nya jobbet var till belåtenhet 🙂 Du aaanar inte hur nyfiken jag är!Kram

  • Ja då, det var det! =)Ska försöka skriva ett inlägg nu, men den här datorn vill inte riktigt vara med just nu… =(Kram

 7. Hur har dian första dagar på det nya jobbet gått?

 8. Hur har du haft det, på nya jobbet??? Hur har det gått?Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: