Just another WordPress.com site

Ingen som ser

Jag vet. Jag ska vara glad. Jag har nytt jobb. Jag har blivit av med människor som inte varit snälla mot mig. Men jag är inte glad. Inte inuti. Jag låtsas. Jag ler. Kan till och med skratta.

Jag valde inte att bryta upp från mitt ex. Han lämnade mig. Och jag har så stora problem att komma över honom även om jag önskade att jag bara kunde rycka på axlarna och gå vidare med stora kliv. Jag valde inte att sluta på mitt förra jobb. Jag blev uppsagd. Blev illa behandlad. Jag önskar jag kunde glömma mina goa kollegor som jag jobbade med under så lång tid. Jag har ju ett nytt jobb nu. Jag ska vara glad… Men jag saknar dem trots att mina nya kollegor också är jätte snälla.

Idag är det alla hjärtans dag. Det är bara en kommersiell dag för handlarna. Förra året fick jag en jätte fin bukett blommor av mitt ex. Jag klarade av att fira jul utan honom. Nyårsafton klarade jag av. Den första januari när vi skulle firat ett år förlovning. Jag klarade det. Jag klarar den här dagen också.

Jag ler utåt. Men så fort jag kommer innanför min dörr gråter jag. Det får jag då. Det är ju ingen som ser.

Annonser

Kommentarer till: "Ingen som ser" (34)

 1. Det är så lätt att le, låta masken göra allt jobb. Du kommer klara av den här dagen också, trots minnen som smärtar! Kramar till dig!

  • Ja, snart är den över dessutom. Minnena smärtar mycket och kanske blir det ännu värre nu när allt är över och jag börjar koppla av.Kramar tillbaka

 2. *kramar*

 3. Va jobbigt… Men du gör det bästa av situationen, du gör det så bra.Kram!

 4. Andra behöver inte se hur ledsen man är innuti. Jag vet allt om det där med att spela teater och att låtsas vara glad. Du har trots allt tur som fått ett nytt jobb på en arbetsplats som verkar vara bra. Allt det där andra är som det är… Sköt om dig vännen!Många kramar från mig ♥

  • Nej, när jag har hållit skenet uppe en hel dag är jag helt slut. Men vad kan man göra, det är bara att fortsätta kämpa framåt.Många kramar tillbaka

 5. JÄTTTE BAMSE BJÖRN KRAAAM <3<3<3

 6. Det har inte gått så lång tid och det är inte alls konstigt att du känner som du gör. Det blir bättre vännen!KRAM

  • Är det säkert att det inte gått lång tid? Jag tänker att jag borde kommit över allt nu, men det har jag inte alls…Kram tillbaka

 7. Vännen,hoppas du snart glömmer den idioten..ja du får ursäkta,men tycker han behandlade dig dårligt.meen vet det är svårt att glömma.Idag får du en stor varm kram av mig:)

  • Ja, om jag kunde glömma honom nu denna minut skulle jag gärna göra det. Men det verkar omöjligt just nu…Tack, kram tillbaka

 8. Inget nytt inlägg idag fast jag ser ju att du varit här en stund. Jag har egentligen inte skrivit något själv heller. Men det kommer väl i morgon. Det händer en del saker just nu och jag kan inte koncentrera mig. Positiva saker :-))Kram

  • Har velat skriva, men tiden räcker inte riktigt till nu igen… =(Ska läsa vad som händer hos dig, vännen, låter härligt att det är positivt! =)Kram

 9. Sörj färdigt! Lämna inte kvar några tårar, även om du helst skulle vilja operera bort honom från din hjärna. Men det gör ont i mig, att du har det så jobbigt. Skulle önska, att allt skulle bli bra i och med det nya jobbet, men så fungerar tyvärr inte livet. En stor varm kram skickar jag dig. Önskar att jag kunde hjälpa dig, men det går ju inte.

  • Ja, det är väl så det är. Jag måste få sörja färdigt alltihopa. Det tar tid. Och det gör så ont ibland att jag knappt mäktar med…Hade varit kanon om det räckt med nya jobbet, men så enkelt var det inte.stor varm kram tillbaka. Du hjälper mig med dina kloka ord, det kan jag lova!

 10. Jag känner igen det där med att gråta med stängd dörr… *kramar om dig vännen*

 11. Gråt! Stäng inte in sorgen och frustrationen och ilskan! Gråt och prata och skriv! Få ur dej skiten. Att stänga in den hjälper inte. Det hände mycket för dej på en gång, då för 1 år sedan, och kanske du inte hann med att sörja allt….Styrkekramar!

  • Sant. Jag tror också det är sunt att kunna gråta. Men ibland blir det så övermäktigt, det här…Det har hänt för mycket, så är det men jag får fortsätta bearbeta såg gott jag kan.Tack, kramar tillbaka!

 12. Mrs Rock Star sa:

  Jag har gjort likadant. Men det blir bättre, för mig är det bättre, det blir det för dig. Idag ringde jag ett samtal som kommer att göra mitt liv spännande och ge mig helt ny erfarenhet i sommar. Det känns så bra! och jag har själv gjort detta. Kram och gråt ut. På det sättet kommer det att lätta till slut, och tårnarna kommer mer och mer sällan. Snart är det vår!

  • Vad roligt att det händer något spännande i sommar, låter jätte roligt!Ja, jag fortsätter gråta ut, det är nog bara så jag kan komma vidare.Härligt när det blir vår, det ser jag fram emot!

 13. Du, ingen kan bestämma när någon ska vara glad. Hoppas du med tiden kommer över allt det här och kan börja må bra igen!Kram

 14. Jag tycker det borde vara mer socialt accepterat här i Norden att brista ut i gråt bland människor.Bra ändå att du KAN gråta. Tror inte det är bra om man aldrig gråter.Hoppas du mår bättre idag.Önskar dig en skön och fin dag idag!

  • Jag tycker också det borde vara mycket mer accepterat med alla sorts känslor, men tyvärr ser det inte ut så i samhället…Jo, jag kan gråta, det är jag bra på! =)Hoppas du har en skön kväll ikväll!

 15. Kraaam igen då =))

 16. Nu börjar jag fundera på vad du har för dig och varför du inte skriver. Saknar dig vännen!Kram

  • Ja, det förstår ja vännen, nu äntligen ska jag få till ett inlägg!Saknar dig också, men nu är jag här igen! =)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: