Just another WordPress.com site

Lördagsfröjd

Tack gode gud att den här jobbveckan är över! Så trött. Har sovit tio timmar nu. När jag är ledig brukar jag i snitt sova så många timmar, det är inte klokt. Men jag verkar behöva mycket sömn. Igår på jobbet röjde jag loss med en sak som kändes jätte bra och min chef blev otroligt nöjd. Vad mina kollegor tyckte vet jag inte, men jag hoppas att de gillade det. Jag har lite svårt ibland med att skriva så fritt som jag tidigare kunde eftersom personer jag inte ville tydligen har hittat hit. Jag är inte längre så anonym som jag egentligen valde att vara. Nåväl. Så kan det bli.

Jag har hittat en Jimi Hendrix-låt här i datorn som jag spelar om och om igen. Jag har blivit helt frälst i den trots att jag aldrig lyssnat på honom tidigare. Nog för att jag vet att min mamma brukade säga att när jag var liten kunde jag inte somna om hon inte spelade just Jimi Hendrix, men det vet jag ingenting om. Så långt tillbaka minns jag inte.

Idag ska jag träna. Gjorde det igår också. Har missat hela veckan pga av öronvärken så nu får det bli tre dagar i rad. Det gör inte så mycket, bara det blir gjort annars får jag så otroligt dåligt samvete. 

Ikväll ska jag tillsammans med sju andra tjejer gratta en tjej som fyllt år i veckan. Trerättersmiddag blir det. De här tjejerna är urroliga och jag önskade så att jag kunde känna glädje igen och tycka saker är roligt. Om jag inte hittar tillbaka till det snart vet jag inte hur det ska bli. Jag bara låtsas fortfarande. Människor som möter mig tror jag tror att jag är en ganska glad person. Det har jag varit också men jag är det inte längre. Långt därifrån. Jag är en person som bär omkring på massor av sorg inom mig. Jag skulle gärna lägga av mig det om jag bara visste hur.

Nä, nu tar vi Jimi Hendrix-låten en gång till…

Annonser

Kommentarer till: "Lördagsfröjd" (14)

 1. Vad härligt att få sova ut ordentligt =)) Min kära hund väcker alltid mig kl 8 alla dar men imorse skicka jag faktiskt iväg henne igen tycker hon börjar bli så stor nu så hon kan hålla sig lite =) och det kunde hon enda till halv tio yeeeey =)) Din kväll låter härlig hoppas du får kul nu Helena försök släpp allt för ikväll och bara ha skoj med dina fina vänner =)) Här blir det Mello då 2a chansen sen final .. och bara ett par veckor kvar av lets dance med vad sjutton ska man sen göra på helgerna =( Idag skiner solen ska ge mig ut lite sen ska jag STÄDA behövs verkligen kan jag säga blää vad hundarna drar in skit ,, ska Skura skura skura =)) Ha det superbäst Kraaamar från Mig !!!!

  • Jo då, min katt kan väcka mig tidigt också, just nu bor jag ju med två, men i alla fall den ena sover med mig hela natten. Han verkar inte röra sig ur fläcken. Jag går upp före honom.Jag ska försöka roa mig i kväll, det lovar jag.Solen skiner här också, jag har precis varit och tränat, det var jätte skönt.Ha det så jätte, jätte bra du också, kramar tillbaka!

 2. Så trevligt det låter med en trerättersmiddag tillsammans med vänner! Jag hade tänkt gå ut i kväll med men måste skippa det och vara hemma och kurera mig istället. Det blir en lite trist kväll är jag rädd… Ha så kul i kväll!Kram

  • Ja, det är trist att vara förkyld men bäst att lyda kroppen. Den vill att du tar det lugnt så blir du snart frisk! =)Tack, kram!

 3. trollgumman sa:

  Det är tråkigt att personer som man inte vill ska läsa ens blogg hittar den. Jag har upplevt det med både den nuvarande och förra bloggen. Det är människor som inte vill mig väl som ”snokar” fram allt vad jag skriver på nätet. Och sedan hånar och förlöjligar det jag skriver. Jag förstår inte hur man ska gå till väga för att få ”vara i fred”. Man kan ju inte vara mera anonym egentligen!!! Men det är som om de har någon sorts radar!! Tråkigt för man känner sig inte bekväm med att skriva som man vill och om vad man vill helt och hållet.Jag förstår hur du känner, då sorgen följer dig vart du än går. Man försöker vara positiv och glad, men innerst inne finns en stor tomhet och smärta. Det enda jag kan göra sådana gånger är att registrera känslorna, men försöka att inte låta dem ta över helt. Det blir en balansgång och man känner sig inte riktigt äkta, men det är ett sätt som jag ofta måste ta till då jag träffar människor. Hoppas ändå att du får en bra kväll. Ibland blir det bättre än man tror innan. Varm kram, min vän!

  • Det är jätte tråkigt, jag har till och med blivit ombedd att radera min blogg av någon som inte har med mig att göra överhuvudtaget. Och som sagt var, jag har valt att vara helt anonym här och har all rätt i världen att skriva om jag vill.Ja, sorgen följer med. Det är väl inte så mycket att göra åt, men det är jobbigt ibland.Det blev trots allt en trevlig kväll, det är ett roligt gäng!Varm kram tillbaka, vännen

 4. Jimi Hendrix hade en del bra låtar.Hoppas du får en trevlig kväll med vännerna. Jaaa, sorg är jobbigt men jag tror man kan hålla sig ovanför ytan om man umgås med människor man gillar. Fast naturligtvis önskar jag att din sorg släpper helt någon gång, så att du mår jättegott.Trevlig helg och kram!

  • Ja, han hade nog det. Den här jag har börjat lyssna på är superbra.Jo, jag vill verkligen bara umgås med människor jag tycker om, det är skönt.Ha en skön söndag, kram!

 5. Kraaam

 6. Var sak har sin tid, hur tråkigt det än är. Din sorg tar tid, du måste läka och det gör ont och är tröttsamt… för att inte tala om hur tråkigt det är. Men sedan, när du är hel igen, så kommer glädjen åter. Glöm inte det. Det finns ett slut…en bit längre fram.Kramar

  • Jag hoppas verkligen det, Trollan. Att det finns ett slut och att jag kan bli hel igen. Att få tillbaka glädje vore helt fantastiskt.Kramar tillbaka

 7. Mrs Rock Star sa:

  Snälla du, låt det ta den tid det tar! Jag vet hur du känner det och man vill hoppa över steg i processen men se, det går inte hur man än tycker om det! kram

  • Nej, jag förstår att det är så. Ska försöka bara låta saker ha sin gång…Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: