Just another WordPress.com site

Söndagsblues

Det blev en mycket trevlig kväll igår. Vi var nio tjejer som åt middag och drack på tok för mycket alkohol men kul hade vi. Framåt nattkröken anslöt sig tre killar till oss och sent omsider skulle vi gå ut. Men i kön till stället vi skulle gå in på bestämde jag mig istället för att gå hem. Nu när jag är kattvakt bor jag precis runt hörnet där vi var så det var lockande och skönt att gå hem. Min väninna berättade idag att hon ångrade att hon gått in på stället, det hade tagit nästan en timme att få ut kläderna när de skulle hem. Det låter inget vidare.

Det är inte ofta jag är bakis men idag är jag det med besked. Har sovit halva dan och gillar inte det alls. Träning var inte till att tänka på, det blev en kort promenad istället. Jag har även handlat lite och hyrt en film. Nu ska jag snart göra lite mat. 

Imorgon är det måndag igen, måste helgerna gå så här fort… Skulle så innerligt gärna vara ledig några dagar till. Men nu är det som det här. Jag får lov att njuta ordentligt av den här lediga dagen i alla fall.

Ha en skön söndagkväll!

Annonser

Kommentarer till: "Söndagsblues" (12)

 1. Att vara bakis är verkligen ingen höjdare. Det var nog tur att du bestämde dig för att gå hem. Ha en skön kväll!Kram

  • Ja fy, jag blir det ungefär en gång om året, avskyr det… Nu har jag gjort en sån här brakfest för i år!Ha en skön kväll du också kram!

 2. trollgumman sa:

  Så klok du var som gick hem i stället för att fortsätta festen. Men visst är det jobbigt att vara bakis – det är ångest upphöjt till två. Hoppas ändå att den har lagt sig – hang-overn. Ja, helgerna går fort. Själv har jag tagit en långpromenad med mina stavar idag. Inser tyvärr att jag får etter värre kramper i ryggen av motion. Även av vattengympa, som jag har i morgon. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Har inte marginaler för mera värk och ryggkramper, så jag fick en känsla av panik idag, då jag insåg detta. Jag hoppas att du är någotsånär utvilad inför arbetsveckan. Stor kram från Trollisen.

  • Ja, ut på krogen måste man dra mig med rep för att få med mig tror jag. Som jag tröttnat!Jag mår lite, lite bättre nu här framåt kvällen. Lär ju dröja innan jag festar igen kan jag lova!Usch vad jobbigt med din värk. Hoppas du kan komma på något så du kan motionera utan att få ont.Jo då, jag är nog redo imorgon inför en ny vecka.Stor kram tillbaka, Trollisen

 3. Låter ändå som ni hade det väldigt kul.Kan vara värt dagen efter om det bara händer ibland.

  • Ja, det är roliga tjejer, jag är glad att jag lärt känna dem.Och bubbel, vin och päronlikör var jätte gott igår…=)

 4. Hoppas du kunde njuta igår och att du mår bra idag! Tänk vad lite kul kan ställa till det… :)Kram!

  • Ja, det var jätte roligt så jag fick allt överleva gårdagen trots att det var tungt! =)Kram

 5. Nio tjejer på fest, det kan ju bara bli roligt=). Jag är sååå glad att du låter gladare i dina inlägg!!!! kramizar

 6. Ibland är det värt det men oftast tar det lite för mycket energi att vara bakis ,, men har man haft riktigt kul så =)) Hoppas du haft en bra start på veckan ? Fin väder här idag Kraaam

  • Jo, nån gång om året orkar jag med, annars får det räcka med några glas vin bara så är jag helnöjd! =)Fint väder och sol här med!Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: