Just another WordPress.com site

Så var det söndag igen! Med strålande sol. Helt enkelt underbart. Jag har legat i min solstol för första gången i år. Jätte skönt. Jag har även tränat och promenerat. Nu har jag landat på min säng, med balkongdörren öppen och laptopen i knät.

I natt fick jag ett sms klockan tolv. Det stod ”nu är klockan 00.00, då får man önska sig något, min högsta önskan är att få träffa dig ikväll”. Det hade ju varit väldigt romantiskt och trevligt om det varit från någon jag kände likadant för. Men så är inte fallet. Så mitt svar blev bara ”Det går inte, nu ska jag sova, god natt.” Jag vet inte riktigt vad som tagit åt honom, han är mitt ex. När vi var tillsammans för tio år sen var jag otroligt kär i honom. Vi bodde tillsammans i tre år. Det var han som gjorde slut med mig. Jag mådde så dåligt, kunde inte sova i vår säng på en månad, fick sova i sonens rum. Men han träffade en ny sen, och det gjorde jag också. Visst finns det många som hittar tillbaka till varandra, men jag tror inte att det blir så i det här fallet. Jag håller på att göra upp med mitt förlutna och  vill gå vidare. Sakta men säkert tror jag att jag kanske börjar bli redo att åtminstone dejta igen, men då vill jag träffa en ny person. Någon jag aldrig träffat tidigare.

Imorgon är det en ny vecka. Jobb. Bara att gilla läget. Vilken tur att det  kommer en ny helg efter fem dagar. Ha en skön söndag, hör ni!

Annonser

Kommentarer till: "Balkong och att gå vidare" (16)

 1. Sådana känslor känner man ju bäst själv, och visst är det bra att gå vidare. Det håller jag också på.Ha en fin vecka!

  • Ja, jag känner så, men den här personen är så envis och vill inte riktigt lyssna…Ha en fin vecka du också!

 2. Dessa jobbiga ex, schas!Kram

 3. Så störande att han dyker upp igen… Jag tycker du tänker rätt som vill träffa någon ny istället… Önskar dig en skön kväll!Kram

  • Ja, det som är mest störande är att han är envisheten själv, när han fått för sig något.Men som sagt var, nya drömprinsar är välkomna! =)Hoppas du också får en riktigt skön kväll.Kram

 4. Visst är det ändå på nåt sätt skönt att få den känslan, att nu vill jag gå vidare?!Hoppas arbetsveckan går snabbt, för de lediga dagarna är alldeles för få :)Kram

  • Jo, visst är det. Mitt senaste ex är ju den jag är svag för, men vi har inte hörts på fem veckor nu så jag börjar läka tror jag. Det känns så. Vi kan ju inte ha någon kontakt.Alldeles för få lediga dagar, helt riktigt!Kram

 5. Härligt, så du är mogen för dejtande?? Vad toppen!, jag tycker det låtersom att du har en spännande vår och sommar framför dig!, och detär du sååå värd!!!kraaamizar på dig vännen!!!

  • Ja, jag inbillar mig att jag börjar bli redo för lite oskyldig dejting. Vi får väl se… Jag kanske fegar ur! =)Kramar tillbaka, sötnos!

 6. Håller med Micke. Och bra att du tänker nytt!Kram

  • Ja visst, nu vill jag inte hålla på och harva med gamla grejor. Nytt och fräscht ska det vara!Kram

 7. Sol här idag,men blåser som fan.Blä:(kram

 8. Jobbigt med ett efterhängset ex.Önskar dig en bra start på nya veckan. Ha det gott!

  • Ja faktiskt, det är många år sen nu…Tack, hoppas din start på veckan också blir bra!Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: