Just another WordPress.com site

Min mormor

Skriver ett pyttelitet inlägg, ont om tid som vanligt. Min mormor är på sjukhus, hon har ramlat och slagit sig illa. De som följer min blogg vet att hon gjorde det senast förra sommaren. Nu är jag så orolig för hur hon ska klara den här gången, hon är ju 95 år gammal. Jag är dessutom ledsen för att vi inte haft någon kontakt en längre tid pga min mor. Lång historia. Jag ringde dock till min mormor för några dagar sen innan det här hände och även nu ikväll har jag pratat med henne i telefon på sjukhuset. På lördag ska jag åka till henne, det är tio mil mellan oss och imorgon jobbar jag. Min mormor var som min mamma när jag växte upp. Hon tog hand om mig, vilket inte min mamma gjorde. Så hon betyder otroligt mycket för mig och ikväll är jag riktigt ledsen.

Ha en skön kväll, mina bloggvänner.

Annonser

Kommentarer till: "Min mormor" (14)

 1. Jag förstår att du är ledsen på grund av din mormor…Kramar

  • Ja, jag vet att hon inte kan leva för alltid, men jag kommer aldrig vara redo när den dagen kommer då hon inte kan vara med längre…Kramar tillbaka

 2. lider med dig och vet hur det känns, min mormor var mitt allt också! hoppas hon inte har brutit lårbenshalsen och att hon klarar det! Kram!

 3. nej..man är aldrig redo….men jag är glad över att du haft din underbara mormor

  • Ja, utan henne hade min uppväxt blivit en riktig mardröm.Tack, jag är också glad över henne.

 4. trollgumman sa:

  Så tråkigt för din mormor. Och för dig. Förstår om du känner kluvenhet vad gäller henne p g a de senaste årens svårigheter i er kontakt. Men jag läser ändå in en genuin medkänsla och oro för henne. För som du skriver – hon var den som tog hand om dig och det på ett bra sätt. Hoppas att hon tillfrisknar. Kramar dig gör Trollisen!

  • Ja, jätte tråkigt. Kluvet är det men jag älskar henne jätte mycket och imorgon ska det bli underbart att träffa henne igen. Hon är en krutgumma, jag hoppas hon klarar den här gången också.Kramar tillbaka, vännen!

 5. Hoppas hon kan återhämta sig bra! Och att ni kan få en bra stund tillsammans när du hälsar på.Kram

  • Ja, det hoppas jag också. Jag har pratat med henne i telefon idag också, hon är lite småvirrig, har svårt att finna orden. Inte lätt att bli gammal…Kram

 6. Hoppas verkligen att hon kryar på sig. Förstår din oro men håller tummarna för mormor.Kramar

 7. Det är aldrig för sent vetdu..:)Hoppas det är ok med mormor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: