Just another WordPress.com site

Middagsbjudning med mera

Igår blev jag bjuden på middag hos mina grannar i huset bredvid. Det är inte alls dumt att äta där eftersom mannen i huset är kock. Det blir alltid något riktigt gott, så även igår. Med både dessert och gott vin. Min granne fyllde år i torsdags så det var lite firande av detta, hennes kusin var där och även en granne kom upp lite senare. Jag la mig relativt tidigt igår, men vaknade av att sonen och hans flickvän kom hem klockan ett och sen var det totalt omöjligt att somna om. Klockan var fem innan jag lyckades så nu är jag trött som en trasa idag i alla fall. Typiskt.

Jag har tränat idag, ute blåser det, är kallt och grått. Det där med en skön dag med 15 grader varmt som jag hade hört att det skulle bli känns inte riktigt som att det stämmer. Jag känner mig pressad inför sonens födelsedagsfest och allt som behöver fixas inför den. Tänk om man hade mer tid, fick bestämma helt själv hur man ville lägga upp sina dagar. Det skulle vara grejor det…

Ha en skön söndag, bloggisar!

Annonser

Kommentarer till: "Middagsbjudning med mera" (18)

 1. Det är verkligen ett elände om man blir väckt när man har sovit en stund. När klockan var ett hade jag inte ens somnat… Du får ta och involvera sonen och hans flickvän i förberedelserna för festen. Inte är det väl du som ensam ska ordna med allt? Ha en fortsatt skön dag!

  • Ja, usch, så tröttsamt det blev idag när jag sovit så lite känner jag.Det har varit så mycket fram och tillbaka med födelsedagsfesten. Var den ska vara är ännu inte ens helt klart, men de ska få hjälpa till! =)Kram, ha en skön söndag du också!

 2. Vad mysigt!!! Jag har turen att ha en systermake som är kock=). Det låter toppen att du är så positiv, förlåt att jag inte varit här mer,…men jag har varit lite off… Läser här dock!!BS:Hahaha…JO!!!kramizar toka!

  • Det är bra att känna kockar tycker jag! =)Skönt att du läser här, jag läser dig också!Kramar söta du

 3. trollgumman sa:

  Jag väntade också på sol och värme. Visst blev det varmare, men det har regnat hela dagen. Sedan gjorde det för min del ingenting att det regnade för jag vaknade – hör och häpna – kl halv 1. Sååå sköönt! Gammal trötthet som sitter i efter alla års dåligt sovande. Vad fånigt att man ska behöva låtsas som att man har att göra på jobbet! En arbetsgivare borde använda sin arbetskraft bättre. Men hoppas, hoppas på det andra jobbet….Kramar, kära vän från Trollisen

  • Sol och värme hade varit fint. Här har regnat hela dagen. Men jag har varit och tränat i alla fall. Sett två filmer. Trött.Skönt att du fick sova ut!Jag hoppas jätte mycket på den här andra tjänsten, imorgon vet jag förhoppningsvis lite mer!Kramar, fina Trollis

 4. Vad lyxigt att få bli bjuden på middag hos en kock! Och sonens födelsedagsfest, vet vad du menar med att känna sig pressad, men hoppas det går vägen och att festen blir lyckad. När är festen?Kram

  • Ja, det är alltid lyxigt och gott med middag hemma hos dem!Sonen fyller om två veckor, det blir STOR fest! =)Kram

 5. Det är det onekligen:P Kanske vill du vara med i Mitt i maten??kramizar fina Helena<<3

 6. Det är väl största lyx att bli bjuden på mat?Jag har lyckats få en son som är kock, så min önskan har gått i uppfyllelse.

  • Härligt med en son som lagar mat! =)Ja, det är alltid lyxigt att äta ute eller bli bjuden hem till någon som lagar så bra!

 7. Kraam Kraam

 8. Varför har inte jag sånna grannar ? ” surar ” =))

 9. Att ordna med kalas kan vara oerhört stressande. Gäller kanske att inte ha för höga krav på sig med att allt ska vara ”perfekt” och överarbetat. Jag brukar försöka ordna i den nivå jag orkar. Vad gott att bli bjuden på mat av en kock.Önskar dig en härlig dag idag när du väl vaknar!

  • Ja, jag kommer få en del hjälp med festen, håller även på att delegera lite! =)Det får bli som det blir!Tack, vännen, det samma önskar jag dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: