Just another WordPress.com site

Det känns som att allt här hemma är glappt, gammalt, skruttigt. Det behöver målas om. Fönstren behöver definitivt tvättas. Vem ska ta hand om den gigantiska tvätthögen som jag hivat in på golvet i klädkammaren? När hinner människor fixa allt? Imorgon ska jag börja cykla till jobbet, var är våren då? Värmen? Och varför var det stopp i pendeltågtrafiken idag när jag fick sluta tidigt på kursen men kom hem två timmar senare än beräknat som jag tillbringade på pendeltåg, buss och T-bana? Och varför måste jag tillbaka till det där jobbet imorgon där jag inte trivs? Kunde jag inte fått ett jobb som jag gillat från början? Förlåt för mitt gnäll, jag var tvungen att få ut det bara…

Har haft det bra på kursen, lärt mig lite nya knep i det system jag jobbar i. Och en tjej på kursen som var supertrevlig ville ha min mailadress och den fick hon. Alltid roligt att träffa nya människor!

Det blåser på tok för mycket ute. Och jag är trött. Ha en skön kväll, hör ni!

Annonser

Kommentarer till: "Blåst, pendeltåg och trevliga människor" (10)

 1. Honeylicious sa:

  Haha, visst är det skönt att häva ur sig lite elände ;)Ha en bra kväll du med!

 2. KnurraLinda sa:

  Nej vad tråkigt att jobbet inte är som du önskat:/Men du, gnäll på. Om inte här så var? heheDet har blåst storm här med idag…och jag var ute och cyklade. Jippi;)Å du, det där med fönster, vi skiter i dom helt enkelt!Hoppas du får en bra kvällkram

  • Företaget känns jätte bra och stabilt, fick jag bara byta avdelning dit jag vill skulle det bli bättre är jag övertygad om. Har sökt internt, annars kommer jag försöka ta mig därifrån.Skönt att jag får gnälla av mig lite! =)Åh, vad härligt att vi skippar fönstren, jag är urusel på att putsa…Hoppas din kväll också blir bra, kram kram!

 3. En del dagar är det bara jobbigt och skruttigt. Nu är till och med vädret helt emot oss… Håller helt med dig om blåsten. Men bättre dagar kommer!Håller tummarna för att du tar dig dit du vill på jobbfronten.Kram så länge!

  • Ja, vi behöver värme och sol nu efter den här evighetslånga vintern!Nu är jag helt fokuserad på att dels göra det så drägligt som möjligt på min arbetsplats och söka nya. En vacker dag…Kram till dig!

 4. Hörde det var storm där hemma idag vi får den nog nu i natt blåste en del när jag var ut förut !! SKit att behöva komma hem senare än vanligt när man får sluta tidigare usch ibland kan man hata kollektivtrafiken =( Kraaam och hoppas kvällen blev bra iaf !!!

  • Man betalar ganska mycket för att få använda de kollektiva färdmedlen tycker jag så det är synd att det strular så ofta. Kram, ikväll är det fredag, underbart!

 5. Där fick du ur dig en laddning=). Den behövdes och kändes bra!kraaamizar fina Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: