Just another WordPress.com site

Födelsedag på G!

Ikväll blir det stor födelsedagsfest för min fina son som fyller 18 år imorgon. Då blir det också en massa firande förstås. Men ikväll blir vi 25 personer i en tvåa som som tur är har en stor uteplats. Vi ska inte vara hemma hos oss. Vi ska faktiskt vara hemma hos min mamma som flyttat till samma område där vi bor. Hon och jag har ju inte haft kontakt på mycket länge men i och med att min mormor var på på sjukhus och sonens födelsedag stod för dörren har vi haft kontakt igen. Hon gör som vanligt, sticker huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Det enda jag kan göra är att acceptera eller inte, för så här har det alltid varit.

Jag hade tänkt sova ut i dag eftersom det kommer att bli en lång dag och kväll men det gick inte alls. Då vaknade jag klockan sju istället och har inte lyckats somna om. Jag ser jätte mycket fram emot kvällen, det kommer att bli så lyckat tror jag. Min vän har gjort en film med massor av fina bilder av min son, allt från bebis till nu som blev jätte bra. Jag kommer att hålla tal och alla som kommer tycker jag så mycket om, det ska bli underbart roligt.

Jag träffade den nya chefen igår och jag önskar så att jag får det här jobbet. Nu är det bara att vänta igen på att hon ska höra av sig.

Kramar skickar jag ut till er!

Annonser

Kommentarer till: "Födelsedag på G!" (8)

 1. Det verkar som om du har en ganska förnuftig inställning till din mamma. Hon kommer förmodligen att fortsätta vara som hon är oavsett vad du tycker eller gör. Det är nog bara att gilla läget skulle jag tro…Hoppas ni får en alldeles underbar kväll!!!Många kramar 🙂

  • Tack för att du tycker det. Det var en pers att behöva vara så nära henne en hel helg, men jag klarade det… puh!Kvällen blev verkligen underbar, det var fantastiskt roligt och allt blev lyckat.Många kramar tillbaka!

 2. trollgumman sa:

  Jag håller med Andromeda. Det finns nog inget att göra åt din mamma. Man vill så gärna, att det ska vara annorlunda, men när man väl har accepterat sakernas tillstånd, brukar det hända saker. Den enda vi kan förändra är oss själva. Jag insåg det efter att ha önskat mig en annorlunda mamma. Det var så skönt, när jag försonades med den mamma som hon var. Då kunde jag älska henne igen.Kramar, vännen. Hoppas att ni får en förunderligt bra kväll och helg.

  • Jag har väl hela mitt liv önskat att hon ska börja bete sig annorlunda mot mig och att vi ska få en bra relation. Men jag inser att det är som det är…Jag har förändrats mycket själv vilket jag är tacksam över plus att vi är som natt och dag hon och jag. Vilket jag också är glad över, att jag inte är som hon.Älska henne tror jag aldrig jag kommer att kunna, men förhoppningsvis acceptera…Kramar tillbaka, det blev en jätte fin helg och fest! =)

 3. Hoppas ni nu har en superbra kväll och firandet blir lyckat!Kram

  • Ja, vilket firande! Jag är helt slut, det har varit en lång helg, men en underbar sådan, mycket lyckat alltihop! =)Kram

 4. Hoppas kvällen blev bra för dig och grabben!kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: