Just another WordPress.com site

Söndag idag!

Tänkte ge ett litet livstecken innan veckan drar igång. Då vet man aldrig vad jag hinner och inte hinner. På onsdag ska jag träffa nya chefen ännu en gång, då får ni hålla tummarna för mig igen, det brukar ni vara bra på! Jag behöver er.

Idag har jag sovit hur mycket som helst. Jag undrar varför, sov ju i natt också, det känns som all ork runnit ur mig. Hade en trevlig kväll igår med en gó granne. Vin och mat fick vi oss. Och massor av prat fick vi ur oss. Jag var på ansiktsbehandling på dagen och det var jätte skönt. Skrev upp en ny tid om två månader, annars glömmer jag bort och så går det ett halvår igen.

Sonen har varit i Uppsala hos barndomskompis men är på väg hem. Jag minns när han var liten och for runt elden i sitt esse på valborg. Vi vuxna stod väl och frös. Det var ändå tider det. Nu är han vuxen och jag vet inte hur fort de här åren gått.

Så – nu ska jag kolla på film eller läsa, vi får se vilket som lockar mest. Kram på er alla!

Annonser

Kommentarer till: "Söndag idag!" (14)

 1. Andromeda sa:

  Jag har oxå känt mig orkeslös idag och har inte lyckats ta mig för att göra något… Hoppas du får en skön och vilsam kväll. Självklart ska jag hålla tummarna för dig!Kram

  • Oj, vad jag sov i söndags, gjorde inte många knop. Det behövdes och var jätte skönt!Tack för att du håller tummarna!Kram

 2. trollgumman sa:

  Deltar även jag i den gemensamma trötthetsdagen. Ryggen protesterade liksom vädret, så jag bestämde mig för en innedag. Det är så skönt att bara slappa, men hjärnan blir lite tung. Vad bra att jag nu vet vilken dag du ska prata om det nya jobbet. Så jag vet vilken dag jag ska hålla tummarna. För det är klart att jag hejar på dig. Så många minnen man har av valborgsmässoaftnar. I Kiruna, där jag bodde som gift, pulsade vi fram i snön till brasan. Det var för nästan en livstid sedan. Numera struntar jag fullständigt i eldandet. Det enda som riktigt intresserar mig nu är böcker, böcker… Jag är bokberoende, svårt bokberoende. Kramar från Trollisen och en förhoppning om en bra arbetsvecka för dig trots allt.

  • Ja, innedagar är bra ibland när man inte orkar. Skönt.Tack, igår var jag på intervjun, det gick bra, tror vi är i hamn! =)Pulsa i snö till majbrasa… hua!Oj så bokberoende jag också är! Just nu bara österländska och afrikanska författare, jag frossar! =)Kramar, tack vännen!

 3. Andromeda sa:

  Hoppas du har det bra min vän!Kram

  • Det är lite tufft på vissa sätt, men jag tror det ordnar till sig snart! =)Kramar tillbaka!

 4. Hoppas allt är bra med dig Helena =) Kraaam

 5. Visst går tiden fort… Hoppas du har haft en bra vecka på jobbet.Kram

  • Tiden går på tok för fort, jag måste hitta ett sätt att sakta ner den…Veckan var inte som jag hade önskat, men jag tror det blir bättre snart.kram

 6. Kraam ❤

 7. Hoppas du haft en fin vecka och att du nu får en fin, solig helg :)Kramar

  • Helgen har varit helt underbar, mer såna här soliga, varma, lediga dagar vill jag ha! =)Kramar tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: