Just another WordPress.com site

NU är det klart!

Hade tänkt sova länge, länge idag så slut som jag är efter en riktigt känslomässigt jobbig vecka. Men det gick inte, jag är uppe tidigt för att vara mig. Det gör dock inget. Jag är glad nu. Trött men glad. Sedan jag sökte den nya tjänsten internt har min nu f.d chef blivit jätte besviken på mig och tagit ut all sin frustration och aggresivitet på mig trots att jag gick enligt reglerna. Tjänsten gick ut internt, jag frågade berörd person om det var ok att jag sökte den trots att jag varit på företaget  kort tid. Det var det och jag gick vidare från den ena intervjun till den andra. Samtidigt som jag hade en galen situation där jag arbetade. Det har förekommit tomma hot och personpåhopp. Men jag gör som jag lärt mig under det här senaste året när så mycket otrevligt hänt mig. Behåller lugnet, är professionell och säger så lite som möjligt. Så får andra göra bort sig om de vill. Jag tänker aldrig gå in i onödiga konflikter. Men jag tänker heller aldrig stanna kvar i såna miljöer. Det är det slut med. Och nu känns allt bra. Jag tror det kommer bli lugnt och skönt nu. Det enda jag är ledsen över är mina kollegor som också blivit påverkade av det som sker så klart. Jag tycker mycket om dem men jag har också lärt mig nu hur viktigt det är med alla små detaljer där man ska jobba sina åtta timmar per dag. I alla fall för mig. Det räcker tyvärr inte med fantastiska, roliga människor. Jag måste också ha en arbetsmiljö som är acceptabel och något meningsfullt att göra. Jag kan inte heller ha en chef som tycker att det är ok att bete sig precis hur som helst mot sina anställda. Någon som försöker använda sin lilla makt på ett fel och  kränkande sätt.

Nog om det. NU är jag glad. NU går jag vidare igen. Mitt liv rör på sig som vanligt. Ännu en gång kommer titeln väl till pass. Livet ÄR en bergodalbana, i alla fall mitt liv. Det är bara att hänga med i svängarna. Tydligen. Ibland tycker ju även jag att det går lite för fort eller lite väl upp och ner. Men samtidigt kommer jag aldrig att bara sitta ner och vara tyst när det inte är bra. Då måste en förändring till. När jag nu går tillbaka till vanliga kontorstider känns det lite som att få tillbaka livet. Jag tror säker det finns massor med människor som är vana och tycker det är bra med senare arbetstider men för mig blev det katastrof och var jätte stressande. Jag hann ingenting. Tiden och kvällarna bara försvann. Jag ska börja träna igen. Till slut gav jag upp det också eftersom jag bara hann göra det på helgerna då jag skulle göra allting annat också.

Nu ska jag bara landa, en hel helg ligger framför mig och jag ska njuta av att allt är klart, jag behöver inte grubbla mer och jag kan bara andas ut. Skam den som ger sig, det blir nog bra till slut… Tack alla ni som hållit tummarna för mig, ni ser det ger ju resultat till slut! Jag är er evigt tacksam, ha en underbar lördag!

Annonser

Kommentarer till: "NU är det klart!" (16)

 1. Lycka till – gläds med dig.

 2. KnurraLinda sa:

  Stort Grattis igen:))Det går bra nu och det är du såå värd:DKram och ha en toppenbra helg

  • Tusen tack, Linda! Ja, nu ska det väl banne mig ordna till sig lite…Kram, ha en fin dag du också!

 3. Ett stort GRATTIS!Livet är en bergochdalbana, bara att hålla i hatten!Kramar

  • Tack ,tack! =)Jo, precis så är det, tur att man ens har hatten kvar efter allt åkande! =)Kramar tillbaka

 4. Så himla härligt att läsa en blogg som visar på livets motgångar men som ändå har ett förnuft och inte bara bitterhet! Är så trött på människor som bara klagar på allt i sina motgångar. Livet är upp och ner men det gäller att göra det bästa av det. Trots allt så är vi våran egen lyckas smed, mår man dåligt över något så måste man ta tag i det, inte bara vänta på att något ska hända. Precis som du gör, härligt jobbat! Jag önskar dig all lycka och tackar dig för att jag får läsa om dig och ditt liv, det berikar mitt! Kramar

  • Nu blev jag alldeles varm och rörd kan jag säga. Vad fint skrivet av dig och vad härligt om jag på något sätt kan göra livet rikare för en annan människa, det känn stort!Jag har lärt mig otroligt mycket genom mitt liv som varit som ett trassligt garnnystan många gånger. Men i nystanet finns ändå en röd tråd som jag försöker följa för att det till slut ska bli bra. Bitter är jag rädd för att bli så det passar jag mig för, det vore förskräckligt att bli det, jag tänker fortsätta kämpa för att allt ska falla på plats så att säga.Tusen tack för dina ord och jag önskar dig också all lycka i ditt liv!Kramar tillbaka

 5. Tycker du har en sund inställning till vad du tar på dig på jobbet.Man måste tänka på sig själv ibland. Faktiskt.Ha nu en fin helg, kanske tänka lite på mig som jobbar 12-timmars dagar…lörd å sönd.

  • Tack, jo, det är ju bara jag som ska vara jag på jobbet, och om jag inte trivs och mår dåligt av en annan person så vill jag förändra min situation. Det hade gått så långt att jag hade bestämt mig för att om jag inte fick jobbet skulle jag sluta och bli arbetslös igen. Så illa var det.Jag lovar att jag ska tänka på dig, tolvtimmars pass låter inget vidare, hoppas det blir lugnt i alla fall.

 6. Men vad skönt att det löser sig så du slipper knasig chef! Och får fler fördelar. Det är du värd!Kram o njut av helgen 🙂

  • Ja, jag vill vara långt borta från helknasiga chefer. väldigt långt borta. Min nya chef verkar vara lugn och sansad, trevlig. Helt underbart.Kram, ha en riktigt skön helg du också!

 7. Jag är så otroligt glad för din skull att du fick jobbet du sökte! Även om jag är morgontrött av mig skulle jag inte vilja jobba annat än konorstid. Är man van vid lediga kvällar så är det säkert jättesvårt att ställa om sig. Hoppas du får en härlig helg!Kram

  • Tack Andromeda, jag är också jätte glad! =)Nej, jobba så pass många timmar och de tider jag gjorde innebar att det kändes att jag jobbade hela tiden, det var inte trevligt alls. Noll känsla av fritid.En härlig helg önskar jag dig också, kram!

 8. http://adamoeva.wordpress.com/ sa:

  Sovmorgnar är fina./Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: