Just another WordPress.com site

Äntligen! Var på nya jobbet idag, det kändes riktigt bra. Jag blev väl mottagen, bjuden på lunch av min chef, en välkomstbuket blommor stod på mitt bord. De nya kollegorna var jätte trevliga och tog hand om mig. Det är jobbigt att vara ny hela tiden och nu är det ytterligare två nya system som jag ska sätta mig in i. Men det här kommer bli bra, jag har en skön magkänsla och den brukar stämma. Jag fick gå hem i en gudomlig tid om man jämför med hur jag jobbat de sista tre månaderna och jag känner mig lugn och harmonisk.

Enda molnet på min himmel är att mitt ex ringde för en vecka sen och störde mitt sköra försvar jag byggt upp. Jag klarade det ju galant i telefon, men jag är inte så tuff inuti som jag visade honom. Dock måste jag ha den attityden om han ringer för någon kontakt mellan oss är inte möjlig. Jag hade otroligt starka känslor för den här mannen och han har trampat på mitt hjärta rejält. Nåväl, han har inte ringt igen så det är bara att härda ut. Jag tar mig längre och längre bort från honom mentalt.

Nu har min son och jag ätit middag. Jag unnade mig ett glas rött efter min första nya arbetsdag. Ett litet firande. Nu fick jag besök, ha en riktigt skön måndagskväll där ute!

Annonser

Kommentarer till: "Första dagen avklarad!" (16)

 1. Härligt att det kändes så bra första dagen! Kan tänka mig att det är helt underbart att få mer ”normala” arbetstider 🙂 Ha en riktigt skön kväll!Många kramar

  • Ja, nu känns det bra. Så mycket bättre än det känts den senaste tiden. Återigen har jag fått landa och vila lite från kaos. Nu hoppas jag det får bestå länge. Jag ska göra allt jag kan för att det ska få bli så.Ha en skön kväll du också, kramar tillbaka!

 2. Härligt att det gick bra på nya jobbet.Håll på dig med exet, det går över vet alla som varit där…;)

  • Känns bra även dag två! =)Har det jobbigt i tankarna just nu angående exet, men jag kämpar på… =(

 3. Härligt att du fick en bra start på nya jobbet. Hoppas det fortsätter så.Önskar dig en härlig fortsatt vecka!

  • Ja, en riktigt bra första vecka har det varit, känns helt rätt! Hoppas du också haft en bra vecka, vännen.

 4. Hoppas andra och tredje dagen oxå varit bra :-)Kram

 5. Filosophia sa:

  Hoppas du haft en bra första vecka och att du ska trivas med ditt nya jobb.Kram vännen

 6. trollgumman sa:

  Tänk om mitt liv skulle vara så fullt med förändringar som ditt. Då skulle jag aldrig hinna ha tråkigt. Jag är så imponerad av din styrka, och att du kämpar vidare om saker inte känns bra. Nu hoppas jag, att du har landat på ditt nya jobb och känner att det blir bra. För du ska vara rädd om dig och dina krafter också.Både du och jag har problem med objudna gäster på våra bloggar. Jag älskar mitt bloggnamn Trollgumman, men måste nog byta namn, då jag går över till WordPress (troligtvis). Har du något förslag på liknande namn på mig, så vore jag tacksam att få veta det. Kanske får jag då vara ifred ett tag i alla fall. En fin helg önskar jag dig. Och allt annat gott också för den delen. Allt gott som livet kan ge.Varm kram från Trollisen!

  • Ja, här går det undan ibland, helt sant…Tack för dina fina ord, jag kämpar på och nu äntligen känns det bra. Man ska vara en stor del av sitt liv på jobbet när man jobbar heltid, det måste få kännas bättre än det gjorde på det förra. Nu är jag glad och har fått ett lugn i mig som jag längtat efter…Här kommer mitt förslag på namn till dig: Trollhjärtat. Det är du. =)Jag måste också byta, blev jätte ledsen när jag hörde att det ska lägga ner, jag har bloggat här i nästan fem år nu.Varm kram tillbaka

 7. Roligt det gick så bra på nya jobbet =) Glöm inte meddela mig vart du tar vägen sen när bloggen försvinner bara =) Kraaam

 8. vad kul att det verkar så bra på nya jobbet kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: