Just another WordPress.com site

Försökte

Jag förskte registrera mig på wordpress där de flesta av er andra har flyttat, men jag fastnade redan vid registreringen. Jag gör som det står, men får konstiga felmeddelanden. Suck. Jag vill vara kvar här. Jag vet att det inte går så jag ska fortsätta försöka sen.

Idag vaknade jag rätt tidigt men det var inte konstigt för jag gick och la mig tidigt igår också. Var helt slut. På jobbet går det bra och det är jag tacksam för.

Vad gör man med en katt som verkar olycklig? Hon skriker mycket och hon blir arg på mig titt som tätt och attackerar mig till och med. Aldrig min son eller någon annan som tur är men mig verkar hon arg på. Vad är det som händer? Har aldrig varit med om detta beteende hos en katt. Hon är ungefär åtta år gammal och har ju bott hos oss hela sitt liv utan problem.

Ha en skön lördag!

Annonser

Kommentarer till: "Försökte" (22)

 1. Verkar som att hon har ont någonstans. Anledningen att hon visar det bara mot dig är nog att du är den som säkert har varit henne närmast, hon säger till att något är fel.Jag hade tagit henne till veterinären, och visar det sig att hon är frisk så är det ju i alla fall skönt att veta att hon inte har ont. Då kanske hon behöver aktivering av något slag. Hoppas att det var till någon hjälp.. Kram och ha en bra dag:)

  • Tack för tipset, jag ska ringa en veterinär. Hon är sig inte lik…Kram, ha en riktigt skön dag du också!

 2. Tror också att det är något som är fel med katten =( Hon kan ha ont eller vara sjuk ! Ja WP flöt på fint för mig men jag fick pröva några ggr innan jag lyckades importera allt … Du får testa igen ,, känns skit detta =(Kraam

  • Nu ligger hon här helnöjd och tvättar sig, det är så upp och ner, jag förstår inte… Jag vill fortsätta här, men nu finns det ju inget val… =(Kram kram

 3. hittar inte din wp ,, kan du länka ? =) Kraam

  • här kommer den:dubbelhjartat.wordpress.com, kolla om du hittar den! =) Säg till annars.Kram kram

 4. Finns du på WP nu utan att du meddelat mig? :-(Så din kommentar hos Ewa… När det gäller namnet så kan du ändra ditt nick och namnet på din blogg efter du registrerat den. Det enda du inte kan ändra är adressen till bloggen. Och det gör detsamma vad den är bara man vet vems blogg det är. Du höra av dig med adressen. Jag är som alltid lika nyfiken :-DKramar

  • Klart jag skulle säga till dig!!! =)Har precis försökt få till det där borta, vet knappt om jag lyckats ännu… =(Kramar tillbaka!

 5. Klart jag förstår att du tänkt berätta för mig 🙂 Jag kände mig oxå lite förvirrad först på WP men det känns redan bättre. Det finns massor att lära men man behöver faktiskt inte kunna allt… Nu ska jag kolla om jag hittar din nya!Kram 🙂

  • Haha, jag ska precis börja leta efter din blogg där, förvirrande det här med flera bloggar samtidigt! =)Kram

 6. Det är jättebökigt med två bloggar och jag har svårt att förstå att en del orkar ha två eller fler. Men vi är väl olika…Kram

  • Ja, just nu känns det jätte rörigt… men jag ville ju följa efter er andra som redan börjat där borta. =)Kram

 7. Trollgumman (oinloggad) sa:

  Så skönt att åtminstone du är kvar här på AB. Jag har ännu inte skapat någon ny blogg. Väntar med att få tid på biblioteket för att få hjälp där. Vi har nog Sveriges bästa bibliotek här, där man kan få hjälp med det mesta.Vet du vad jag tror om katten? Katter och hundar speglar ofta de känslor som matte/husse har. Att hon attackerar dig också beror kanske på att hon vill att du ska ta kontakt med dina känslor. Vet du om du har mycket vrede inom dig som du inte har riktigt kläm på? Eller som du inte riktigt orkar med att ta itu med.Det var min teori om katten. Att hon skulle vara sjuk motsägs av att hon är helt lugn ibland.Kramar vännen från Trollisen!

  • Japp, jag blir kvar to the bitter end… även om jag lagt upp en ny blogg på wordpress, men jag fattar knappt hur man gör ännu.Jag har nog ett helt berg av vrede inom mig efter allt som hänt. Hur man får ut eller bort den har jag ingen aning om… Kramar tillbaka, Trollis!

 8. http://adamoeva.wordpress.com/ sa:

  Du stannar.Bra då ses vi fler ggr.Men vi har en sida på wordpress oxå./Eva

  • Jag stannar så länge jag får vara här, men jag har också idag lagt upp en ny på wordpress där jag i alla fall just nu heter dubbelhjartat.

 9. Du ska se att du lär dig den nya bloggen iaf det du behöver kunna. Du vet ju att vi är flera som gärna hjälper om vi bara kan. Ha en fortsatt bra kväll!Kram

  • Absolut vännen, jag skulle heller aldrig blogga någonstans om inte du var där. Vi har ju följt varandra ända från början, fem år är ingen kort tid! =)Kram

 10. Jag blir alldeles rörd av det du skriver… Du är den absolut trognaste bloggkompis jag haft och det skulle kännas otroligt märkligt om vi inte skulle fortsätta att följa varandra. Nu tycker jag vi skålar på det. Jag har ett glas vin. Har du? Skål!!!Kram :-))

  • Oj, vad fint du skriver! Nu får det bli skål med kaffe här, jag missade detta igår kväll, men stor skål i efterskott, klart jag tog ett glas rött igår! =)Vi ska alltid följas åt i bloggvärlden i vått och torrt, skål för det!!!Kramar!

 11. trollgumman sa:

  Jag förslår att om du har bil – att du sätter dig vid ratten och kör ut någonstans. Och medan du kör kan du passa på att skrika ut din vrede. Så gjorde jag, när jag hade bil. Det var så befriande. Men du kanske sålde din bil?? Ett annat sätt som jag använde mig av, var att skriva direkt ur hjärtat till den som jag hade ilska emot. Ingen censur utan allt skulle ner på pappret. Jag använde röd penna – vredens färg. Jag skickade inte brevet, utan brände det. På det sättet gjorde jag av med mycket ilska. Man får hitta sitt eget sätt.Kramar vännen från Trollisen!

  • Jo då, bilen har jag kvar. Har inte kommit mig för att sälja den, det är lyxigt att ha bil även om jag använder den mindre nu. Tänkte sonen skulle ta körkort också innan jag säljer den, men han har inte börjat med det ännu.Jag vet inte vilket mitt sätt är att få ur mig vrede. Massor av sorg bär jag ju också på, den får jag ut ganska mycket hos min terapeut. Kramar vännen, tack för dina råd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: