Just another WordPress.com site

Ny blogg

Nu har jag minsann en blogg på wordpress. Just nu heter jag dubbelhjartat där, kanske kommer jag ändra tillbaka till mitt vanliga senare. Anledningen till att jag bytte var att första registreringen inte godtog varken Helena eller mitt liv, en bergodalbana. Inte vet jag varför. Dubbelhjärtat som jag försökte skriva men som fick bli dubbelhjartat kommer av en av alla de otaliga människor som fick ta hand om mig när jag var liten. Min mor och far tyckte ju att de var för unga så de lämpade över mig till alla som ville. Det här var en mamma till en av min mors senare pojkvänner. Hon fick ta hand om mig mycket och hon var en underbar kvinna som tyvärr dog alldeles för ung i cancer. Det var hon som kallade mig för sitt dubbelhjärta och det har jag aldrig glömt. Mina tankar går till denna fantastiskta kvinna nu.

Idag är det mors dag. Imorse kl halv sex fick jag ett sms som värmde mitt hjärta mycket. Nej, det var faktiskt inte från min son. Det var från mitt nästnäst senaste ex som bodde tillsammans med mig och min son i tre år och som har betytt otroligt mycket för oss. Han skrev: Grattis på mors dag, alla vet inte hur mycket du har slitit men det vet jag.

Grattis till alla andra mödrar där ute, vi är bra! =)

Annonser

Kommentarer till: "Ny blogg" (6)

 1. En del namn är upptagna och om man vill ha flera ord kan man nog inte ha mellanslag mellan orden. Andromeda var upptaget och jag provade inte ens med namnet på min gamla blogg eftersom jag inte ville ha det. När jag väl hade registrerat bloggen ändrade jag mitt användarnamn och namnet på bloggen. Du ska se att du hittar var du kan göra det om du botaniserar i de olika inställningarna…Förstår att du blev glad över det sms du fick i morse. Sånt måste värma 🙂 Hoppas du får en bra dag min vän!Kram

  • Ja, jag får kolla runt lite på nya bloggen. Jag har fortfarande inte smält riktigt att vi inte får vara kvar här men det är ju inget att göra åt.Jag blev jätte glad för sms:et och kände att jag har inte direkt varit bortskämd med positiv feedback på länge, det gjorde att jag växte lite! =)Hoppas din dag också blir jätte bra, kram!

 2. trollgumman sa:

  Ett så värmande SMS du fick. Det finns fina människor som inte glömmer bort att uppmuntra. Jag själv fick ett SMS från min kära syster, där det stod att jag är en bra och omtänksam mamma, mormor, farmor, moster, syster…. Det var det finaste jag har fått i samband med morsdag.Sedan har jag varit och ätit middag hos min store son, som har restaurang ett par mil från stan. Jag var där med hans dotter, som jag älskar väldigt mycket och som jag trivs så bra med. Vilket fint namn du fick – dubbelhjärtat! Tänk att få heta det. Vilken fin människa hon måste ha varit och som gav dig kärlek och omtanke. Något som du inte fick av din egen mamma. Jag tycker absolut att du ska kalla dig för det på din nya blogg. Du blir varm i hjärtat och minns henne alltid, då du ser ditt bloggnamn. Och det blir jag också, då jag nu vet varför du heter dubbelhjärtat. Då kommer jag att tänka på ren kärlek. Jag har ännu inte beslutat mig vart jag ska bege mig. Men det lutar åt WordPress. Jag vill ju vara där ni är. Du och många andra har betytt så mycket för mig här på bloggen, så jag vill inte tappa bort er.Kramar från Trollisen! Jag önskar dig en bra arbetsvecka. Glöm inte att tänka på dig själv och vila så mycket du kan. Spara på krafterna.

  • Ja, det är skönt att det finns människor som bryr sig, guld värt är det.Ja, dubbelhjärtat, det namnet har jag aldrig glömt fast jag var liten när hon fanns i mitt liv.Vad fint du skriver, jag blir rörd och glad.Jo, visst kommer du väl till WordPress? Jag vill att vi ska vara på samma blogg! Du betyder mycket för mig också, det hoppas jag du vet!Kram kram, jag försöker vila så fort jag kan!

 3. Inget nytt varken här eller där 😦 Hoppas allt gick bra idag!Kram

  • Nej usch, jag hoppas jag blir bättre på att blogga snart och lär mig den där nya bloggen som jag inte är riktigt vän med ännu…kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: