Just another WordPress.com site

Ny blogg

Nu har jag minsann en blogg på wordpress. Just nu heter jag dubbelhjartat där, kanske kommer jag ändra tillbaka till mitt vanliga senare. Anledningen till att jag bytte var att första registreringen inte godtog varken Helena eller mitt liv, en bergodalbana. Inte vet jag varför. Dubbelhjärtat som jag försökte skriva men som fick bli dubbelhjartat kommer av en av alla de otaliga människor som fick ta hand om mig när jag var liten. Min mor och far tyckte ju att de var för unga så de lämpade över mig till alla som ville. Det här var en mamma till en av min mors senare pojkvänner. Hon fick ta hand om mig mycket och hon var en underbar kvinna som tyvärr dog alldeles för ung i cancer. Det var hon som kallade mig för sitt dubbelhjärta och det har jag aldrig glömt. Mina tankar går till denna fantastiskta kvinna nu.

Idag är det mors dag. Imorse kl halv sex fick jag ett sms som värmde mitt hjärta mycket. Nej, det var faktiskt inte från min son. Det var från mitt nästnäst senaste ex som bodde tillsammans med mig och min son i tre år och som har betytt otroligt mycket för oss. Han skrev: Grattis på mors dag, alla vet inte hur mycket du har slitit men det vet jag.

Grattis till alla andra mödrar där ute, vi är bra! =)

(Det här inlägget har jag kopierat från min blogg på aftonbladet, jag tror jag skriver dubbla inlägg nu ett tag framöver.)

Annonser

Kommentarer till: "Ny blogg" (17)

 1. Dubbelhjärtat är en väldigt passande namn på dig min fina vän!
  Det är lite knepigt det där med bloggnamnet och adressen jag har inte heller fått till det riktigt men det löser sig…
  Grattis till dig på morsdag, ha en riktigt bra dag
  Stor kram

 2. Jag kommer också att skriva dubbelinlägg. Tycker att dubbelhjartat är ett bra bloggnamn, speciellt med den fina historian bakom

  Vilket fint sms du fick!

  Kram

  • Ja, jag vet inte hur jag ska hantera den här månaden eller vad jag ska göra med all historik på aftonbladet, men jag får kolla. Tills vidare skriver jag likadant på båda. Det är en fin historia med dubbelhjärt-namnet, jag håller med! =)
   Sms:et värmde mig…
   Kram kram

  • Åh tack Madonnan! Jo, jag tror det blir dubbelinlägg i början, fast jag är en usel, förvirrad bloggare just nu.
   Kram

 3. Jag publicerar inte samma inlägg på AB och WP. Utan har olika på respektive blogg. När maj månad är slut tänker jag importera maj från AB. Att exportera från AB och hit var enkelt bara man följer instruktionerna. Se bara till att inte ta för mycket åt gången. Då kan det bli problem.

  Mumlan har gjort en bra instruktion som jag lämnar länken till här http://blogg.aftonbladet.se/mumlan2/2011/05/mumlan-mumlar-sa-har-gor-du-steg-for-steg-aftonbladet-wordpress

  Lycka till! Kram

 4. HEJ!!!!!
  Nu hittade jag dig också!

  Hoppas din Mors dag var fin.

 5. Jag har redan kommenterat detta inlägg på din blogg på AB. Ville bara kolla om det är lätt att skriva kommentar här på WordPress.

  Kramar från Trollisen!

 6. Japp, det har du och jag har hittat dig 🙂 .
  Kramizar

 7. Vad bra att du också flyttade hit:) Vi får hjälpa varandra helt enkelt.

  Stora Kramen

 8. Där är du ju!!!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: