Just another WordPress.com site

Varför?

Alltid spännande när man försöker lära sig något nytt… Kan någon förklara för mig att när jag kommer in här på min sida och har några kommentarer som jag väldigt gärna vill svara på varpå jag gör detta, men av någon outgrundlig anledning lägger sig inte mina svar under den som skrivitDet måste vara ganska förvirrande om någon av er vill läsa mina svar… Suck. Jag är för trött för detta nu efter en lång arbetsdag. Jag får väl sova på saken…

För övrigt är allt ganska bra förutom att mina grannar både i  mitt hus och mittemot håller på att driva mig till vansinne. Alla spelar olika sorter musik kväll efter kväll och naturligtvis har alla köpt ordentliga högtalare som passar utmärkt i lägenheter… så det dånar från alla håll och kanter. Tänka på andra… Nej, varför det?

Ha en skön måndagskväll, om ni har det tyst och lugnt där ni är så njut för mig också, tack.

Annonser

Kommentarer till: "Varför?" (18)

 1. Vet inte varför det strular ibland ett helt inlägg försvann för mig förut vara bara rubriken som kom med sånt kan man ju bli nipprig på 😛

  Jobbigt med poppande grannar när man bara vill ha lugn och ro =(

  Kraaam

 2. Ja, jag är inte riktigt tillfreds här ännu milt sagt… men det får väl ge sig. Kommentarerna ska väl åtminstone lägga sig under rätt person…
  Grannarna…. grrrrr… så jobbiga.
  Kram kram

 3. Du verkar lite smått irriterad och jag förstår dig till fullo. Mina grannar är så tråkiga att ingen spelar högt men det är väl bra 😉 Kul iaf att hitta ett nytt inlägg av dig här!
  Kram

 4. Ser ut som din kommentar ovan ligger alldeles ordentligt fint i mina ögon. 😉

 5. Alltså: De ligger inte I mina ögon. 😉

 6. Jag har flyttat tre gånger p g a störande grannar. En bostadsrätt paniksålde jag för en struntsumma och förlorade massor med pengar. Allt för en granne som festade, spelade högt, misshandlade sin tjej…. Ingen i föreningen tog mig på allvar, utan jag panikflyttade. Hade jag väntat ett par år till med att sälja, hade jag fått 200.000 kr för min lägenhet. Nu sålde jag den för 10.000.

  Det är förödande med grannar som spelar musik högt. Tack och lov har vi en störningsjour där jag bor nu och den fungerar till 100 %, så nu känner jag mig trygg – äntligen.

  Så jag förstår dig fullständigt att du störs och har svårt att hitta ro och lugn. När man är trött, är det också svårare med dunk-dunk-dunk med massiva högtalare. Usch, jag ryser när jag tänker på det.

  Jag har ännu inte flyttat min blogg. Men meddelar dig den nya adressen. För jag vill verkligen inte tappa kontakten med dig eller andra fina bloggvänner.

  Kramar i massor från Trollisen!

  • Aj, där förlorade du mycket pengar… men det har jag också gjort i livet ibland pga fel beslut… Inte alltid det blir som man tänkt sig.
   Skönt att du har lugn och ro där du bor nu i alla fall.
   Du måste absolut meddela nya adressen och jag ska bli bättre på att skriva…
   Massor av kramar tillbaka

 7. Och jag väntar och väntar på att du ska finna dig tillrätta på bloggen. Saknar dig vännen!
  Kram

  • Jag saknar dig också! Kanske blir det lättare att finna sig tillrätta här när AB försvinner om några dagar. Måste bara försöka ta mig för att föra över min historik, snart är den ju borta.
   Kram kram

 8. Jag vill bara meddela att min nya blogg heter heter http://trollisen.wordpress.com. Saknar f n inspiration att skriva p g a värk och trötthet, men tids nog ska jag pränta ner något.

  Hoppas att det är bra med dig. Du trivs ju på nya jobbet. Och nu har du tre lediga dagar att återhämta dig på. Tänker på dig.

  Kramar från Trollisen!

  • Vad härligt, nu har du också flyttat över, skönt att vi är på samma blogg. Jag har också varit urusel på att skriva, men ska förbättra mig…
   Hoppas du mår lite bättre nu, ska in och läsa hos dig.
   Tänker på dig också, kramar!

 9. Väntar fortfarande på ett nytt inlägg…
  Kram

 10. Hmmm…fortfarande inget nytt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: